FANTASTIČNO UREĐENJE

SVE JE MOGUĆE: Potpuni makeover obiteljskog doma koji će vas oduševiti

 Adam Scott
 

Danas vas vodimo u kuću smještenu u Brockleyju, okrugu Južnog Londona, a sagrađena je još davnih 1920-ih. Njezinu nevjerojatnu transformaciju potpisuje londonska arhitektonska tvrtka Fraher & Findlay. Spomenuta nekretnina već je 'pretrpjela' višestruke obnove, i to prije najnovije modernizacije Fraher & Findlayja, tvrtke koja je napokon u potpunosti transformirala ovaj, dotad zastarjeli londonski dom.

U kuhinjskom prostoru prevladavaju prirodni materijali, a posebno se ističe drvo u kombinaciji s ravnim i čistim linijama kuhinjskih elemenata.

Svijetle boje u prostoru inspirirane su arhitektonskim vremenom dizajneriranja kuće tijekom kojeg su bili popularni crvena opeka te tradicionalni zeleni tonovi.

Nezgodan kut u interijeru nakon renoviranja postao je savršeno mjesto za minimalistički ured u kući, gdje zidna jedinica dodatno štedi prostor.

Za razliku od kuhinje i dnevnog boravka, u spavaćoj sobi dizajneri su koristili plavu podlogu u kombinaciji sa zagasitim pastelnim nijansama.

Kupaonica je uređena u minimalističkom stilu, a posebno je zanimljiva staklena pregrada koja kabinu za tuširanje odvaja od ostatka prostorije. Klasične pločice u obliku kvadrata tvrtke ovoj inače modernoj kupaonici daju pomalo vintage osjećaj.

Sve fotografije doma pogledajte u galeriji.

Foto: Adam Scott

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 17:26