OBITELJSKA POSLA

Talentirani vlasnici sami su stvorili ovaj gostoljubivi dom koji odiše šarmom i osobnošću

 BOUTIQUEHOMES
Ovdje vlada lagana elegancija koja pokazuje puni sjaj mita i magije južne Francuske.

Smještena u blizini L‘Isle sur la Sorgue, odredišnog prodajnog mjesta Provanse, šarmantna kamena kuća posjeduje svoju intimu i naizgled je dovoljno udaljena od svega, ali unatoč tomu lakom pristupu obližnjim selima, uključujući poznati Pernes-les-Fontaines koji je na samo 20 minuta hoda kroz lijepi mediteranski krajolik ili nekoliko minuta vožnje.

image
BOUTIQUEHOMES
image
BOUTIQUEHOMES
image
BOUTIQUEHOMES

Pernes-les-Fontaines je dobio ime po 41 drevnoj fontani koje se nalaze u mjestu, a sve su otvorene za posjete putem pješačke ture koja vodi kamenim ulicama. Staza za fontane vodi pokraj rezidencija iz 17. i 18. stoljeća, ruševina tamnica i ulaza u utvrđena mjesta. Nešto dalje, tjedna tržnica antikviteta, hrane i rukotvorina u L‘Isle sur la Sorgue postala je popularno odredište za kupce koji dolaze u mjesto obrubljeno kanalima kako bi razgledali više od 300 štandova koji svake nedjelje ispunjavaju ulice.

image
BOUTIQUEHOMES
image
BOUTIQUEHOMES
image
BOUTIQUEHOMES

U blizini svih spomenutih sadržaja nalazi se jedna u nizu nekretnina u vlasništvu poduzetnog para s dubokim korijenima u ovoj slavnoj francuskoj regiji. Ova zavodljiva kuća u Provansi odražava elegantan pristup para talentiranih ruku u stvaranju gostoljubivog doma ispunjenog šarmom i osobnošću. Ovdje vlada lagana elegancija, gdje se izbijeljeno kamenje, vrt pun začinskog bilja, terasa s bazenom i skroman, ali luksuzan namještaj spajaju u odredište koje odiše mitom i magijom južne Francuske.

image
BOUTIQUEHOMES
image
BOUTIQUEHOMES

Teško nam je odvratiti pogled od ove ležerne, a opet elegantne kamene kuće u mirisnom borovom šumarku. Okućnica se sastoji se od osunčane drvene terase s ergonomskim ležaljkama, iza koje stoje aromatični grmovi i trave, te vanjske dnevne sobe na kamenoj terasi iznad bistre vode. Široki prozori i vrata otvaraju se u prozračnu unutrašnjost doma.

image
BOUTIQUEHOMES

Interijer sadržava četiri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, u opuštenim i prozračnim prostorima, sve u uređenju prilagođeno prirodi koja se nalazi izvana. Zajednički prostori kuće idealno su opremljeni za provansalski život - otvoreni prema vanjskom dijelu za opušten život bosih nogu te otvoreni plan unutar za ležeran život, objedovanje i okupljanje. Suvremena kuhinja opremljena je modernim uređajima i stolom za objedovanje. Prostor se otvara u suvremeni, čisti dnevni boravak i prostoriju za zabavu, sa širokim staklenim vratima koja gledaju na terasu od kamenih ploča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 17:55