primjer za kopirati

Topli dom strastvenih ljubitelja umjetnosti i dizajna: 74 kvadrata čiste i prirodne ugode

 Leto Interior
Pastelne boje, prirodni materijali, stilski namještaj i pomno osmišljeni detalji stvorili su stilski prostor vrijedan oponašanja

Iako jako često smatramo da je toplina doma nešto što sami vlasnici oblikuju, svojim navikama, stilom življenja ili samostalnim uređivanjem svoga doma dodajući osobne sitnice, ovaj stan zapravo dokazuje da to ne mora uvijek biti tako. Kreativan i inteligentan dizajner može itekako, uz minimalan upliv samih vlasnika, stvoriti dom koji odiše tom pozitivnom energijom koju volimo zvati ugođenjem pravog doma. Dizajnerski studio Leto Interior vrlo dobro je posvjedočio prijašnjoj tvrdnji u ovom stanu od 74 četvorna metra koji je u potpunosti u skladu s preferencijama vlasnika i životnim potrebama obitelji, a opet samo dobra dizajnerska kreacija.

image
Leto Interior
image
Leto Interior
image
Leto Interior
image
Leto Interior

- Odabir pravog stila dizajna za životni prostor problem je s kojim se susreću mnoge mlade obitelji kada se nađu u procesu projektiranja i dovršetka svog doma. Pogotovo, kada su i muž i žena strastveni prema umjetnosti i vole različite stilove interijera, oblikovanje stana postaje još teže ujediniti. S time smo se susreli i u ovom projektu pa smo morali uložiti velike napore kako bi pomirili dvije strane i u konačnici stvorili prostor s kojim su svi zadovoljni. - ističu iz dizajnerskog studija. Ipak u nepomirljivim razlikama vlasnici su se morali osloniti samo na kreativnost Leto Interior studija što je bio pun pogodak.

Pastelne boje, prirodni materijali, stilski namještaj i pomno osmišljeni detalji stvorili su stilski prostor vrijedan oponašanja. U prostoru su se našli dnevni boravak i blagovaonica, kuhinja, dvije spavaće sobe i kupaonica.

image
Leto Interior
image
Leto Interior
image
Leto Interior

Dnevni boravka i blagovaonica čine prostrani otvoreni prostor prepun umjetničkih sitnica, koji je ujedno okupan prirodnom svjetlošću preko velike staklene stijenke koja vodi na balkon. Iako su uglavnom svi zidovi u svijetlim pastelnim bojama, dizajneri u dnevni boravak umeću zanimljiv moment sivog ciglenog zida na kojem se smjestio televizor te tako suptilnim postupkom odvajaju zonu za blagovanje i odmaranje. Kameni stol od terrazza, ormarić od bambusa i ratana, ručno šivene kožne ručke ormarića mali su detalji koji stvaraju jedinstvene, otmjene akcente u blagovaonici tako da se ona može ravnomjerno nadmetati s ostatkom stana.

image
Leto Interior
image
Leto Interior
image
Leto Interior

Kuhinja je naizgled odvojena od ovoga dijela, ali zapravo to je samo vizualna varka. Prostor za kuhanje izgleda kao niša koja pripada dnevnim prostorijama, ali je ipak zasebna zona koja se odlikuje jednako tako fantastičnim uređenjem koji prati posljednje trendove.

image
Leto Interior
image
Leto Interior
image
Leto Interior

Glavna spavaća soba u stanu je nešto jednostavnija od ostatka prostora, s manje naglasaka, ali dosljedno prati cijelu ideju uređenje i ostaje sofisticirana kao i svaki kutak ovog divnog stana. Odabrani su meki tonovi koji pogoduju prostoru za odmor, a u prostoriji se našao i sustav stropnih ormara i okvir prozora s jedinstvenim sjedalom za čitanje. Saznajemo kako baš u ovom dijelu vlasnici često odmaraju, čitaju knjige, slušaju glazbu i uživaju u raznim drugim sitnicama kako bi prikupili potrebnu energiju.

Jednostavan, bez ikakvog pretjerivanja, a opet potpuno profinjen i u trendu, ovaj stan je primjer kakav bismo voljeli češće viđati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 00:52