Nördicö dizajn

Trendi dom u atraktivnim bojama

 

Dizajnerska tvrtka Nördicö sa sjedištem u Tajvanu osmislila je privlačni interijer veličine 60 četvornih metara koji svojim izgledom utjelovljuje samo ime ove kreativne tvrtke. Neutralna osnova stana koju čine podovi prekriveni svijetlim parketom i sivo obojeni zidovi dorađena je lijepim bojama poput žute, zelene i ružičaste, kao i drvenim elementima.





Najveća prostorija u stanu podijeljena je zone pa se tako u njoj nalaze boravak, blagovaonica i dio kuhinje koja se nastavlja i u zasebnu prostoriju. Dnevni boravak uređen je odličnom kombinacijom fotelje, kauča i dnevnog ležaja klasičnih oblika, ali presvučenih modernim materijalima i bojama.





Krajem se nalazi kuhinja s otokom uz koji je smješten i drveni blagovaonski stol. U toj maloj kuhinjskoj zoni iza kliznih vrata ormara skrivaju se i kućni bar, kao i dodatna radna površina. Sama kuhinja bijele je boje i nalazi se u izdvojena u susjednoj prostorije te svojim izgledom odskače od ostatka stana.

Spavaća soba uređena je jednostavnim komadima namještaja, a u sebi skriva i kupaonicu. U sobi se nalazi i zasebni prostor ormara koji se ističe bojom svojih zidova za koje je odabrana nježna ružičasta.


U stanu se nalazi još i uredski prostor koji može biti pretvoren u dodatnu spavaću sobu, a od ostatka je odvojen kliznim staklenim vratima. Zanimljiv projekt!

Izvor: Planete Deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 23:43