Lijepi ugođaj

Trendi stan od 40 kvadrata za urbane mlade ljude. Kad se pametno iskoriste četvorni metri

 STUDIO PINE/
Kada nemamo puno kvadrata na raspolaganju potrebno je one koje imamo pametno iskoristiti

Ne kaže se uzalud da ograničenja potiču kreativnost, a mali stanovi savršen su primjer te filozofije. Pogotovo kod otvorenih rasporeda osmišljavanje kvalitetnog razmještaja zona, pronalazak dodatnog mjesta za odlaganje stvari i pravilna uporaba boja pomažu da se ostvari bolja povezanost prostora te kvalitetniji osjećaj udobnosti i topline.

image
STUDIO PINE/
image
STUDIO PINE/
image
STUDIO PINE/

Stan na fotografijama u tekstu skriva interijer u kojem se koriste osnovna crna i bijela boja uz dodatak detalja sive i zelene, a element koji unosi toplinu u prostor svijetlo je drvo koje se proteže kroz čitav stan od 40 četvornih metara. Unutarnji zidovi u stanu presvučeni su prirodnim i elegantnim materijalima kako bi se omogućila raspodjela prostora koja ne zatvara, već stvara lijepi ugođaj.

image
STUDIO PINE/
image
STUDIO PINE/

U stanu ima naizgled skrivenih kutaka koji omogućuju privatnost, no ne ograničavaju suvišno prostor. Kuhinja i blagovaonica jedinstveni su prostor s izražajnim crnim parketom u uzorku riblje kosti, elementima od svijetlog drveta i kombinacijom zelenih i žutih minimalističkih stolica. Dnevni boravak nastavlja se na blagovaonicu, a od spavaće sobe odvojen je bogatom sivom zavjesom. Spavaća soba i skriveni kutak za čitanje odignuti su na drvenoj platformi.

image
STUDIO PINE/
image
STUDIO PINE/
image
STUDIO PINE/

Kupaonica ima zanimljive crne mat pločice koje odskaču od drvenih elemenata u prostoriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 23:04