Tri prekrasna prozračna interijera

Interijeri u kojima je iskorišteno maksimalno dnevno svjetlo

Vodimo vas u tri prekrasna interijera u kojima dominira bijela boja. Od podova, namještaja i izrazito visokih stropova u ovim je interijerima baš sve usmjereno na to da se izvuče maksimum od dnevnog svjetla kako bi prostor izgledao što prozračnije. Bijela boja nikako ne mora biti dosadna u interijeru, baš naprotiv, njome možete postići osim minimalističkog i vrlo sofisticirani i elegantan ugođaj.

Prvi interijer je loft koji je organiziran na više nivoa s velikm staklenim stijenama koje se protežu od poda do stropa i koje prostoru omogućuju pregršt dnevnog svjetla. Veći komadi namještaja, police za knjige, sjedeća garnitura i cijela kuhinja također su u bijeloj boji kako bi naglasak ostao na samom prostoru. Detalj koji se svakako jako lijepo uklopio su viseća rasvjetna tijela koja osim funkcionalne imaju i dekorativnu ulogu.

Denis Khramov uredio je drugi interijer u kojem je prostor za razliku od prethodnog, iskorišten više horizontalno. Njegova dužina naglašena je niskim komadima namještaja minimalističkog stila, dok željezna konstrukcija na stropu u prostor unosi industrijsku notu. Osim bijele u interijeru je korištena i siva boja u različitim nijansama od jako svijetlih do gotovo crnih.

Posljednji interijer nalazi se u Amsterdamu i uredio ga je dizajner Sam Habbaba. Ovdje je bijela boja kombinirana s drvom te je na taj način stvorena vrlo udobna atmosfera, a sam prostor dobio je pomalo elegantnu notu. Uživajte u razgledavanju ovih lijepih domova i javite nam kako vam se sviđaju.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 01:53