HEDONISTIČKA OAZA

Trosobni stan od 50 kvadrata ukrašen biljkama

Danas vas vodimo u moderan i osebujan stan, smješten u samom središtu grada Madrida koji će vas potpuno oduševiti

Iza uređenja ovog simpatičnog životnog prostora od 50 četvornih metara stoji arhitekt Iñigo González-Haba iz španjolskog GH&AA studija.

Trosobni stan na najvišem katu stambene zgrade sastoji se od svijetlog dnevnog boravka funkcionalno spojenog s kuhinjom i blagovaonicom, čak dvije spavaće sobe te dvije kupaonice.

U dnevnom boravku prevladava izražena kombinacija bijele i zelene boje, nježno upotpunjena sobnim biljkama koje cijelom prostoru daju dašak svježine te prirode.

Od dnevne sobe staklenim su kliznim vratima odvojene kuhinja i blagovaonica. U interijeru prevladava bijela podloga upotpunjena tamnijim detaljima poput pećnice, radne podloge i stola za objed.

Kao i u ostatku stana, tako i u spavaćoj sobi do izražaja naročito dolaze ukrasne biljke - savršena 'zelena' dekoracija u prostoru. Naime, one cijelom stambenom prostoru daju harmoniju i akcent.

Obje kupaonice uređena su u kombinaciji minimalističkog i rustikalnog stila, a posebno su istaknute zelene tapete na zidovima koje cijelom prostoru daju akcent prirode i osvježenja.

Ostale fotografije ovog kreativno renoviranog stana u Madridu pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Planete Deco/Miriam Yeleq

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 04:48