U centru Zagreba otvoren Traveller’s bar

Ulica Krvavi most dobila prvi bar u svojoj povijesti
Profil
Ime::
Traveller’s bar
Adresa: :
Krvavi most 3
Kontakt:
098/1965-261
Radno vrijeme:
pon-sub od 9 do 24, ned od 9 do 20 sati
Cijene:
kava od 8 do 15 kuna, pivo od 14 do 22 kune, žestoka pića od 8 do 26 kuna

Na Krvavom mostu u ponedjeljak je otvoren Traveller’s bar, a njegovo službeno otvorenje predviđeno je za petak kada će posjetiteljima nuditi piće po promotivnim cijenama. Osim toga će u sklopu manifestacije Noć muzeja, koja se također održava, ovaj petak predstaviti fotografije putnika s različitih destinacija koje su obišli. Kako objašnjava vlasnica Tea Marković, to je prvi bar dosad otvoren u ulici Krvavi most, što su potvrdili i u turističkoj zajednici grada. U baru će se održavati različite izložbe putopisnih fotografija, prezentacije o putovanjima, destinacijama i letovima avionom, a interijer je osmislila sama vlasnica Tea Marković, koja je i oslikala zidove prostora u ulici Krvavi most

Ljubitelji putovanja

Traveller’s bar zamišljen je kao mjesto na kojem će se okupljati putnici i zaljubljenici u putovanja iz cijelog svijeta. Osim što će ovdje moći izlagati svoje putopisne fotografije, nudi im se i mogućnost da održe putopisna predavanja i prezentacije, a dobrodošli su i glazbenici koji svirkom zarađuju za nastavak putovanja.
– Tijekom pet godina poslovanja naše turističke agencije Da, da, da! shvatili smo da Zagrebu nedostaje mjesto koje bi povezivalo sve ljude koji vole putovati – najavljuje vlasnica koja je sama osmislila i oslikala interijer kafića.

Uvozna pića

Cijeli jedan zid prekriva prikaz živopisnog argentinskog grada La Bocca, dok je strop oblijepljen kartama zemalja svijeta. S vremenom će i ulazni hodnik biti ispisan zanimljivim putopisnim činjenicama.
Osim standardne ponude pića, gostima će nuditi Bloody Bridge koktel, uvozno pivo i kavu, a u bar su dobrodošli kućni ljubimci i dopušteno je pušenje.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:39