Dašak tradicionalnog

U kući Augusta Šenoe u centru metropole pronašli smo O‘brok, novu adresu za svadbe i svečanosti

 O‘brok
Prostor restorana i bara idealan je za kreiranje raznih fotokutaka na kojima slavljenici ili uzvanici mogu stvoriti bajkovite uspomene

U samom centru Zagreba, u rodnoj kući književnika Augusta Šenoe u kojoj se nalazi dobro poznata gastro oaza imena O'brok restoran i bar, nastaje jedna od najljepših kulisa za organizaciju raznih događanja i svečanosti.

PROSLAVE

Dašak tradicionalnog u kombinaciji s popularnim industrijskim stilom uređenja daje neograničeno mnogo kombinacija dekoriranja prostora koji će gostima ostaviti lijepe uspomene na neponovljive događaje - od svadbenih svečanosti, proslava rođendana, krštenja, pričesti, krizmi, pa do poslovnih večera i korporativnih evenata. Uz O'brok restoran u raspoloživi prostor uključeni su i O'brok bar, kao i jedna od najljepših terasa u gradu, koja je ujedno i natkrivena, pa priprema svečanosti ne ovisi o vremenskim uvjetima.

image
O‘brok
image
O‘brok
image
O‘brok

Osim toga, cijeli ambijent O'broka sam po sebi je lijepa scenografija. Prostor je idealan za kreiranje raznih fotokutaka na kojima slavljenici ili uzvanici mogu stvoriti i ovjekovječiti bajkovite uspomene na svoj neponovljivi događaj. Jedna od prednosti svakako je i blizina parking garaže koja se nalazi neposredno uz O'brok restoran. Iako je O'brok smješten u samom centru grada, između Langova trga i stare Vlaške, poput skrivenog dragulja, mirnoću i nenametljivost prostora koje nudi ova lokacija dodatno naglašava i vrhunski gastronomski užitak. Sva hrana koja se u restoranu poslužuje je izvorni domaći proizvod i sve se priprema na tradicionalan način, bez aditiva, onako kako su nekad hranu pripremale naše bake.

image
O‘brok
image
O‘brok
image
O‘brok

Istiće se lijepa, natkrivena terasa, ali i cjelokupan ambijent koji je sam po sebi genijalna scenografija

image
O‘brok
image
O‘brok
image
O‘brok

ART HOTEL

Prostor O'broka postao je novo mjesto za organizaciju svadbenih svečanosti. Mladenci žele da vjenčanje bude nezaboravno i čarobno i zato usluga O'broka nastoji pružiti gostima kompletnu organizaciju svečanosti - od pripreme svečanog jelovnika s gastro delicijama ovisno o vašim željama, pa do dizajna i tiska pozivnica i zahvalnica, stiliziranja i dekoriranja cjelokupne svečanosti, organizacije glazbe te foto i video usluga.

image
O‘brok
image
O‘brok

Dašak tradicionalnog u kombinaciji s popularnim industrijskim stilom uređenja daje neograničeno mnogo kombinacija dekoriranja prostora

image
O‘brok
image
O‘brok

Sve mladence koji svoju svadbenu svečanost organiziraju u O'broku očekuje još jedna pogodnost. U neposrednoj blizini restorana, u luksuzno uređenom art hotelu Like, mladencima se po pristupačnoj cijeni može osigurati smještaj za prvu bračnu noć u prostranoj deluxe sobi s bračnim krevetom i romantično uređenim balkonom s pogledom na samu jezgru grada.

image
O‘brok
image
O‘brok

Više informacija i rezervacije dostupne su na www.obrok.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 02:23