Horor

U kući u šumi s misterioznom prošlošću otkriveno puna igračaka. Jezivo mjesto, nije za plašljive

 YOUTUBE/ @FREAKTOGRAPHY/
Istraživač je otkrio kuću punu lutaka, kao i mnoge druge stare dječje igračke

Dave je profesionalni urbani istraživač i fotograf koji traži čudna mjesta i dokumentira ih na svom YouTube kanalu Freaktography. Nedavno je otputovao u Ontario u Kanadi i pronašao kuću duboko u šumi punu vintage lutkica i drugih dječjih igračka za koje je procijenio da su iz 1990-ih. Također je vidio mnoge plišane igračke rastrgane i razbacane na podu kuće. Plus boja koja se ljušti, zarasle biljke i paučina upućuju na to da je kuća napuštena godinama.

- Ova napuštena kuća vjerojatno je jedna od najčudnijih i najudaljenijih lokacija za kuću koju sam ikada vidio! Kuća je bila udaljena gotovo kilometar od ceste, a put do nje vodi niz dugu zaraslu stazu koja je u nekom trenutku bila prilaz. Staza je bila izrazito brdovita s nekoliko velikih srušenih stabala koja su blokirala put i godinama obraslog rastinja. Kad sam konačno stigao do kuće, bio sam okružen golemim poljem i visokim stablima, piše.

U opisu videa, stoji i da kuća ima jezivu energiju i da mu se činilo kako ga mnoge lutke u kući promatraju svojim nepomičnim očima.

Unatoč tome, kuća je imala nešto namještaja i puno predmeta na podu, uglavnom potrganog. Također je otkrio da struja u kući radi. O kući se malo zna, osim da je napuštena i kako se čini da je opljačkana.

U opisu videa Dave je rekao da ne može a da se ne zapita tko je skupio lutke i kakva bi ih osoba ostavila u napuštenoj kući.

U odjeljku s komentarima na YouTubeu ljudi su bili zadivljeni otkrićem. Jedan gledatelj je rekao da kuća izgledala kao "izvrsna lokacija za horor film. Drugi je komentirao: - To je jezivo. Većina tih igračaka i knjiga nije starija od 20-25 godina, neke su čak i novije od toga. Treća osoba je napisala: - Kakvo čudno mjesto...sve te igračke, a malo stvari za odrasle.

Što mislite, odakle sve te igračke?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 04:01