Odlična investicija

U pet komada namještaja se stvarno isplati uložiti jer ovdje vrijedi pravilo ‘viša cijena=viša kvaliteta‘

 Namještaj Mima
Ako danas malo više investirate u, primjerice, kvalitetnu kutnu garnituru, to će se itekako isplatiti jer za tri do pet godina neće promijeniti izgled, udobnost, veličinu ili pak neku drugu karakteristiku koju bi jeftiniji kauč dotad vrlo vjerojatno izgubio

Pri uređenju čitavog doma ili mijenjaju pokojeg komada namještaja svima nam je cilj stvoriti ugodan, moderan, originalan i maštovit prostor, a pritom potrošiti što manje. No, naše želje se često ne poklapaju s mogućnostima pa se zbog ograničenog budžeta nerijetko moramo zadovoljiti jeftinijim rješenjima. Ipak, dizajneri interijera jednoglasno su se složili da se na pojedinim komadima namještaja ne isplati štedjeti jer je ulaganje u njih dugoročna isplativa investicija.

Ako danas malo više investirate u, primjerice, kvalitetnu kutnu garnituru, to će se itekako isplatiti jer za tri do pet godina neće promijeniti izgled, udobnost, veličinu ili pak neku drugu karakteristiku koju bi jeftiniji kauč dotad vrlo vjerojatno izgubio. To znači da nećete morati ulagati u majstora za popravak opruga, jastuka, naslona ili drugih dijelova čiji vas rad može stajati i 100 kuna po satu.

Skuplje, naravno, ne znači uvijek i kvalitetnije. No, ako pogledate većinu specifikacija proizvoda koji koštaju više u odnosu na povoljnije, primijetit ćete da su često izrađeni od kvalitetnijih materijala, imaju veću udobnost i više funkcija. Samim time su izdržljiviji i ne zahtijevaju promjenu nakon svega par godina korištenja. Zapravo ćete kupnjom takvih proizvoda profitirati, ali i sljedećim generacijama vaše obitelji učiniti veliku uslugu jer nasljeđuju namještaj koji će ih još dugo služiti.

Širok izbor kvalitetnog namještaja potražite u salonu Namještaj Mima! Domaća kompanija s dugogodišnjom tradicijom nakon 30 godina je promijenila vizualni identitet i širi svoju ponudu otvaranjem novouređene poslovnice u Koprivnici koja je prva od svih Mima poslovnica s novim dizajnom prodajnog prostora.

image

Milenko Marjanović, Darko Koren, Nataša Mikuš Zigman, Mišel Jakšić, Marina Marjanović

Namještaj Mima
image

Sanja Mijac, Ribafish, Kasandra Draganić, Antonija Blaće, Mate Janković, Ivan Vukušić

Namještaj Mima
image

Milenko Marjanović

Namještaj Mima

Najbolje od svega je što u novom poglavlju razvoja tvrtka nudi novu personaliziranu Mima@Home uslugu pomoću koje Mima dizajneri i stručnjaci pomažu korisnicima od odabira izgleda prostora, planiranja budžeta, dizajniranja namještanja, njegove izrade pa sve do ugradnje. Stoga, ako vam je potrebna pomoć pri odabiru pet komada namještaja u koje se isplati uložiti, znate kome se trebate obratiti!

Kauč

Budući da su kauč, sofa i kutne garniture kućanski elementi koje uistinu svi najčešće koristimo, dizajneri savjetuju da prilikom njihovog odabira uvijek pazimo da je dugotrajan.

image
Namještaj Mima

Iako je dobro na umu imati aktualne trendove, pri odabiru glavne zvijezde dnevnog boravka treba razmotriti i niz različitih pitanja kao što su namjena i učestalost korištenja. Pogotovo ako ga planirate koristiti kao ležaj jer u tom slučaju morate voditi brigu o tome da se može razvući i da je ponajprije udoban. Nećete pogriješiti ako odaberete kutnu garnituru Pandora L II iz tvrtke Namještaj Mima. Zbog svojih raskošnih dimenzija postat će centar vašeg dnevnog boravka i mjesto gdje se okupljaju obitelj i prijatelji. Garnitura ima izvlačni mehanizam te se lako pretvori u ležaj za spavanje, a osim toga ima i pomične naslone za glavu koji omogućuju dodatnu udobnost sjedenja i odmaranja. Tapecirana je u vodoodbojnu tkaninu koja ne apsorbira tekućinu što je čini jednostavnom za održavanje, a samim time i dugotrajnom.

image
Namještaj Mima

Upravo je pravi izbor tkanine ključ dugotrajnosti. Ovaj komad namještaja u prosjeku dom treba krasiti sedam do 15 godina, a životni vijek mu se može produljiti ako odaberemo onaj presvučen izdržljivom tkaninom, kao što je primjerice trosjed Kuba Sofa Bed. Dovoljno ga je samo nježno usisati ili prebrisati krpom s mekanim vlaknima da bi izgledao kao da ste ga upravo kupili, a redovitim održavanjem produljit ćete mu životni vijek.

Rasvjetna tijela

Rasvjeti nerijetko prilikom uređenja pridajemo jako malo pažnje. Iako je sastavni svake prostorije, o njoj često ne govorimo s istim entuzijazmom kao o drugim temeljnim elementima prostorije. No, zapravo ne bi trebalo biti tako jer lusteri, ambijentalna svjetla, svjetiljke i lampe imaju moć definiranja cjelokupne atmosfere doma, utječu na njegovu toplinu i pomažu nam u obavljanju određenih zadataka. Upravo je iz tih razloga ulaganje u rasvjetu jedna od najbitnijih investicija o kojoj treba promišljati pri uređenju doma.

image
Namještaj Mima

Dizajneri pritom savjetuju da uvijek radije više izdvojimo na glavnu rasvjetu u odnosu na ambijentalnu jer glavno osvjetljenje prostorije omogućava sigurno kretanje i mogućnost korištenja u skladu s namjenom. Zato pri odabiru rasvjete nemojte štedjeti na rasvjetno tijelo iznad blagovaonskog stola, kuhinjskih jedinica, umivaonika u kupaonici, radnog stola u spavaćoj sobi te malog stola u dnevnom boravku.

Komoda

Komoda, odnosno vitrina, kredenac ili regal kako ju neki nazivaju, neizostavan je dio svakog doma koji odiše elegancijom. Obogaćuje izgled interijera, a mnogi je koriste kako bi izložili svoje najljepše posuđe, kuharice i suvenire s putovanja. Budući da je komad namještaja koji se ne troši koliko primjerice kauč, dobro je izabirati komodu neutralnog dizajna, kakva se može pronaći u salonu Namještaj Mima, koja prati sve stilove uređenja. Pogotovo jer bi u prosjeku trebala krasiti dom između deset i 20 godina, a ponekad i dulje.

image
Namještaj Mima

Ipak, kada je riječ o uređenju životnog prostora, u koji spada i odabir odgovarajuće komode, često nismo sigurni što želimo i od kuda da krenemo, oprezni smo i bojimo se pogrešnog odabira namještaja jer investicije mogu biti značajne. U moru pregršt opcija te trčanja za popustima i akcijama, lako se izgubiti. Jurcanje od trgovine do trgovine u špici dana često oduzima i previše vremena, beskonačno „skrolanje” umara oči, a često pomislimo: „Kada bi barem netko mogao ovo napraviti umjesto mene!”

Osluškujući potrebe svojih kupaca i tržišta namještaja, Namještaj Mima doskočila je izazovima u opremanju domova novom personaliziranom uslugom MIMA@Home, kojom dugoročno želi štedjeti vrijeme i novac svojih kupaca, a životni prostor u potpunosti prilagoditi njihovim potrebama. Ova cjelovita usluga uključuje savjetovanje, dizajniranje i zajedničko planiranje kroz pet praktičnih paketa do potpune realizacije idealnog doma po mjeri.

Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak centralne su prostorije doma u kojima najviše boravimo i družimo se, a to znaju i u Namještaju Mima. Kako bi ove prostorije što više odisale pravim osjećajem doma, paketi usluge MIMA @Home usmjereni su upravo na ove tri najvažnije prostorije. Svaki od ukupno pet paketa uključuje pogodnosti i financijske benefite za kupce, poput usluga dizajna, dostave, unosa namještaja, njegove montaže, a uz najveće pakete korisnici mogu iskoristiti i novost na tržištu - demontaža, preuzimanje, odvoz i pravilno zbrinjavanje stare kuhinje. Više od usluzi pročitajte na službenoj web stranici tvrtke Namještaj Mima.

Šest koraka do preuređenja doma s MIMA@Home

1. Kontaktirajte Miminog osobnog savjetnika. Dogovorite termin telefonskim putem ili mailom. Osobni savjetnici dostupni su radnim danom od 8 do 20 h.

2. Dogovorite termin savjetovanja i planiranja. Osobni savjetnik prilagodit će svoje vrijeme vama u cilju vaše maksimalne uštede vremena.

3. Osobni savjetnik besplatno dolazi u vaš dom kako biste dobili individualni pristup u uređenju prostora.

4. Po dolasku u vaš prostor slijedi izmjera i fotografiranje. Zajedno s vašim osobnim savjetnikom i njegovim stručnim timom krećete u kreiranje doma po vašoj mjeri, prema vašim željama i potrebama.

5. Vizualizirat će vaše prijedloge i rješenja kako bi lakše mogli predočiti sve buduće intervencije u prostoru uz izradu idejnog 2D ili 3D rješenja za uređenje vašeg prostora.

6. Namještaj se dostavlja do kućnog praga ili u vaš životni prostor, s uključenom uslugom montaže namještaja i dodanom pogodnosti odvoza stare kuhinje za korisnike Plan&Play paketa.

Blagovaonski stol

Stolovi za blagovaonicu neizostavna su stanica našeg dana, bilo da ih koristimo za jelo, druženja s ukućanima i prijateljima ili kao mjesto s kojeg radimo od kuće. Njihova uloga u našem domu postala je svestrana, a danas su nam dostupni u raznim modelima, od drvenih, staklenih, okruglih pa sve do sklopivih.

image
Namještaj Mima

Upravo zato što ga svakodnevno koristimo, stručnjaci iz svijeta interijera savjetuju da uvijek biramo blagovaonski stol teže mase koji neće „zakazati” ako na njega postavimo nekoliko težih komada kuhinjskog posuđa. Životni vijek bi mu trebao biti 15 do 20 godina pa se u njega zbilja isplati uložiti koju kunu više. Odličnu inspiraciju za opremanje blagovaonice možete pronaći u Mima salonima diljem Hrvatske. Na njihovoj službenoj web stranici pogledajte galeriju blagovaonica i pronađite stol u stilu kakav najviše volite.

Blagovaonske stolice

Tapecirane, drvene, žarkih boja ili minimalističke, izbor blagovaonskih stolica ne poznaje granice, a od svih kriterija najvažnije je da su prije svega udobne i dugotrajne. Baš kao blagovaonski stol, i njih koristimo za više funkcija zbog čega je poželjno da se pri uređenju doma posebna pažnja obrati na njihovu kvalitetu. Životni vijek im je desetak godina, no ako se odaberu stolice izrađene od dugotrajnog materijala kao što je tvrdo drvo, mogu trajati i do 15 godina.

image
Namještaj Mima

U Mima salonima možete pronaći odličan izbor blagovaonskih stolica koje su izrađene od kvalitetnih materijala, dobro podnose svakodnevnu uporabu, dok se istovremeno ističu svojim dizajnom i lako se uklapaju u vašu prostoriju za objedovanje.

Istražite bogatu i elegantnu ponudu Miminih blagovaonskih stolica na njihovoj službenoj web stranici.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s tvrtkom Namještaj Mima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 22:28