COOL MJESTO

U Zagrebu smo pronašli novu cvjetnu, jako romantičnu svadbenu dvoranu Flores

 MARKO SPINAKERGRAPHICS/
Poseban doživljaj prepoznaje se kroz stropnu igru svjetlosti i rascvjetanih grana s baršunastim cvijećem nježnih tonova

Nova zagrebačka lokacija Flores (flores.hr), svadbena dvorana za vjenčanje, odličan je izbor za sve tipove mladenaca, neovisno o tome želite li moderno ili tradicionalno vjenčanje, koja može ugostiti čak do 260 uzvanika! Spoj klasične elegancije i modernih umjetničkih elemenata opisuje dizajn prostrane svadbene dvorane isprepleten cvjetnim i rasvjetnim instalacijama duž cijele dvorane.

image
MARKO SPINAKERGRAPHICS/

Poseban doživljaj prepoznaje se kroz stropnu igru svjetlosti i rascvjetanih grana s baršunastim cvijećem nježnih tonova, čineći sklad kakav treba primjenjivati od prvog dana braka. Trešnjino drvo u punom cvatu temelj je Flores cvjetne priče koja je stilizirana prema najnovijim trendovima.

Ovo mjesto u hrvatskoj metropoli spoj je klasične elegancije i modernih umjetničkih elemenata s naglaskom na floralne rasvjetne instalacije

Pazeći na svaki detalj prilikom uređenja više od 5000 cvjetova nježnih boja i zanimljivih momenata, poput dva velika "lounge pointa" smještenih tik do mladenačkog stola i plesnog podija, Flores intrigira na prvu, a vjerujemo da će i mladence koji su u potrazi za mjestom za vjenčanje iz snova.

image
MARKO SPINAKERGRAPHICS/

Trenutačno najtraženiji detalj u interijerima, štukature na zidovima, i ovom prostoru daje neodoljiv šarm

image
MARKO SPINAKERGRAPHICS/

Nadalje, povratak štukatura, kao najtraženijih detalja interijera svih stilova, uz igru sjena kroz zanimljiva rasvjetna tijela, ukrašavaju zidove dvorane i daju mu šarm vječne klasike. Inače, prostrana dvorana protkana stylish dekorima kroz zlatne i cvjetne momente, posebna je prostorija za mladenku i kumu, damski ležaj natkriven krošnjom propupale trešnje ostavit će poseban trag svim uzvanicima, jednako kao i mladencima.

image
MARKO SPINAKERGRAPHICS/

Poseban doživljaj prepoznaje se kroz stropnu igru svjetlosti i rascvjetanih grana s baršunastim cvijećem nježnih tonova

Veliki i posebno osvijetljen mramorni šank jedan je od highlighta Floresa, a u odrazima masivnog ogledala iznad bara imat ćete priliku vidjeti cjelokupnu zabavu dok uživate u đinu i viskiju! Ako scrollate po Pinterestu i Instagramu, kako biste dobili ideju za vaše vjenčanje, provjerite kako to izgleda u Floresu, novoj destinaciji nadomak centra grada, u kojoj će, sigurni smo, uskoro mnogi mladenci slaviti svoj najljepši dan u životu, naravno, čim to epidemiološke mjere dopuste

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 04:30