savršena kombinacija starog i novog

Udoban interijer koji zrači dobrodošlicom

Protočan prostor koji pomoću pomno osmišljenog uređenja dobiva harmoničan izgled predivne cjeline cilj je koji uvijek imamo na umu prilikom osmišljavanja svog interijera. Dodamo li tome još i velikodušnu količinu svjetlosti koja prodire kroz prozore i zanimljiva dekorativna rješenja, odličan izgled našeg životnog prostora ipak nije tako nedostižan.





Na fotografijama se nalazi primjer jednog izvrsnog projekta dizajnerske tvrtke Kenay koja je uredila ovaj dom i stvorila upravo to, fantastično uređen prostor koji je protočan, prozračan, prepun svjetlosti i zrači dobrodošlicom.


Dnevna soba, blagovaonica, kuhinja, radna soba i spavaća soba dobro komuniciraju u prostoru i nije bilo potrebe fizički ih odvajati. Kako bi stvorili toplu i ugodnu atmosferu u stanu, dizajneri su za njegovo uređenje odabrali dizajn prošlih vremena, kao i jednostavnost oblika. Nastalo uređenje tako je savršena kombinacija starog i novog.



Posebno šarmantan detalj u prostoru, osim svima omiljene opeke, predstavljaju podne pločice koje se protežu kroz dnevnu sobu, blagovaonicu i radnu sobu, a svojim uzorkom unose vedrinu i razigranost u prostor. Od odabira oblika namještaja do različitih elemenata dekora, prostor je uređen odmjereno i staloženo, a rezultat je vizualno atraktivan prostor. Pretežno zemljanu paletu koja obilježava ovaj stan razvedravaju komadi namještaja u sjajnim bojama poput žute ili pastelno plave. Zavirite u sve njegove kutke na fotografijama!






Izvor: Kenay Home

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:32