odlično iskorišten prostor

Udoban stan od 49 kvadrata

 

Dojmljiv stan na fotografijama djelo je izvrsne arhitektonske tvrtke Plasterlina koja u svojim projektima uređenja voli koristiti puno svijetlog drva, neutralne nijanse poput crne, bijele i sive uz obavezni dodatak neke predivne boje poput petrolej zelene ili pak žute. Stan od 49 četvornih metara koji možete ovdje pogledati nije iznimka, a njegov je ograničen broj kvadrata izvrsno iskorišten, od hodnika pa do kupaonice.




Ono što ga zapravo čini posebnim su dvije izdvojene strukture u stanu koje služe za isticanje pojedinih zona. Jedna se nalazi u glavnom prostoru i služi kako bi se izdvojio prostor za klavir koji sa svoje druge strane ima postavljen televizor u sklopu samog boravka.









Na drvenu strukturu nastavlja se jednostavan stol sa stolicama koji je zapravo blagovaonica idealna za večere i druženja. Krajem se nalazi i kuhinja izvedena u sivoj boji, a veliki dio prostora zida zauzimaju visoke i široke police s knjigama. Boravak je opremljen velikom sivom kutnom garniturom te stolicom u odličnoj plavozelenoj boji.



U spavaćoj sobi nalazi se druga takva drvena struktura koja služi kako bi se u spavaću sobu uveo i mali kućni ured. To je postignuto tako što je sam krevet smješten unutar crne drvene konstrukcije koja funkcionira kao veliki okvir, a koja je u samom podnožju kreveta iskorištena za postavljanje visokog stola s dvije stolice, savršenog za rad na računalu. Domišljato!




Izvor: Plasterlina

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 08:11