Bogate nijanse crvene i sive

Udobni stan s raskošnim teksturama

 

Kada govorimo o udobnim i toplim interijerima, rijetko koji stan dobije takav opis, a da velikim dijelom u svojoj unutrašnjosti nema elemente od drva, raskošne tkanine poput baršuna i savršeno odabrane nijanse koje stvaraju tu posebnu atmosferu koju svi priželjkujemo u svojim domovima.

Tako u stanu koji možete vidjeti u nastavku i čije je uređenje osmislila arhitektica Alesya Kasianenko zagasite nijanse crvene i sive boje stvaraju dramatičnu atmosferu i daju prostoru dojam luksuza. U dnevnom boravku pažnju privlači i izražajan zid čija površina unosi dodatnu teksturu u prostor.

Rustikalni elementi poput pletenih lustera u blagovaonici ili pak cijelog zida kraj blagovaonskog stola prekrivenog dijelovima trupaca stvaraju protutežu modernim elementima i čine ovaj zanimljivi prostor još privlačnijim!

Kuhinja i spavaća soba u kontrastu su s ostatkom stana jer su, za razliku od dnevnog boravka i blagovanice, gotovo u potpunosti uređene namještajem u bijeloj boji.

Spavaća soba tu posebno oduševljava jer njeno uređenje izgleda nježno, s detaljima poput zamućenog stakla, geometrijske viseće fotelje koja se doima kako da je od leda ili pak kreveta uvučenog u bijelu podnu platformu.

Izvor: Home Designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:59