Pravi biser u moru malih interijera

Ugodan mali stan od 23 četvorna metra

 

Sa svega 23 četvorna metra ovaj studio apartman dobio je pomalo neočekivanu, ali svježu ružičastu boju nakon obnove. Tamnija nijansa ružičaste boje upečatljiv je detalj koji daje karakter ovom izvrsno organiziranom mini interijeru, čineći ga posebnim u moru malih stanova.

Uz to, funkcionalnost nije u sukobu sa stilom, što znači da čak i mali studio apartman kao što je ovaj možemo organizirati na atraktivan način. Srećom, visina stropa je u ovom slučaju omogućila izgradnju male galerije za smještaj kreveta, pa je ostalo dovoljno kvadrata za organizaciju dnevne zone. Fokus obnove je bio na praktičnom i funkcionalnom ukrašavanju manjih cjelina: kuhinje, dnevnog boravaka i prostora za blagovanje, dok je prostor ispod kreveta pretvoren u praktični ormar. Ovo rješenje je moguće u gotovo svim kućama izgrađenim početkom prošlog stoljeća, u kojima visina strpa prelazi tri metra.

Odabir jedne boje koja je glavna poveznica uređenja još je jedan sjajan trik, a pomogao je u stvaranju osobnosti. Ovdje su ružičasti i zemljani tonovi prostoru dali ženstven i romantičan karakter, dodajući mekoću, udobnost i sjaj. To se odnosi na veće površine, kao i na opremu i tekstil, dok su zid iza kuhinjskog namještaja, drveni pod, vrata i strop u bijeloj boji.

Unatoč veličini u stanu ne manjka dekoracija i cvijeća. Osim toga, ima i malu zidnu galeriju, a element koji se posebno ističe je spektakularno okruglo ogledalo iznad sofe. Ovaj upečatljiv detalj savršeno pristaje ovom stanu koji nas je osvojio, a vas?

Izvor: alvhem.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:23