Idealno za ljubitelje drva

Ugodna mala drvena kućica

Danas vas vodimo u Cotton Tree, luksuznu kućicu na plaži u Engleskoj inspiriranu sjevernom obalom Australije gdje su vlasnici neko vrijeme živjeli

"Ukrasa od drva nikad previše" - moto je vlasnika ove šarmantne kućice u okrugu Cornwall koju je moguće unajmiti za vikend ili duže. Ne samo da su sve površine i namještaj izrađeni od drva, već se i shema boja u interijeru vrti oko bež nijansa. Naravno, interijer izgleda nevjerojatno toplo i opušteno.

Više od 10 godina provedenih u Australiji s mladom obitelji, vlasnici su oduvijek željeli opuštenu kuću na plaži koje se često mogu naći uz obalu Queenslanda. S obzirom na to da je obitelj sada odrasla, kada im se ukazala prilika da kupe komad zemlje na kojem je sada Cotton Tree kuća, nisu puno razmišljali. S bijelim interijerom, visokim stropovima i fokusom na život u zatvorenom / otvorenom prostoru stvorili su prostor koji nudi mir za zaposlene umove.

S plažom na umu otvoreni dnevni boravak komunicira s eksterijerom u ovom divnom prostoru ispunjenom drvom i prirodnim materijalima koji stvaraju bezvremensku estetiku Cotton Tree kuće. No, usprkos laganom i vedrom ljetnom uređenju, kuća je jednako ugodan i zimi. Stilizirani dnevni boravak nudi sve za odmor i uživanje. Ljuljanje u hammocku, opuštanje u kadi ili čitanje uz pucketanje vatrice, ova lijepa jednokatnica ima sve.

Više na: uniquehomestays.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 05:18