Sudjeluj i osvoji

Uključite se u nagradnu igru!

Osvojite vrhunski Daikin Comfort Plus klima-uređaj

Poklanjamo vam vrhunski klima-uređaj! Uključite se i osvojite!

Daikin klima-uređaji namijenjeni su za kupce koji žele nešto više od klima uređaja. Svi uređaji izuzetno su energetski učinkoviti, osiguravaju izniman komfor, tihi su i jednostavni za korištenje, a tehnologija dizalice topline omogućuje im da za toplih dana učinkovito hlade prostor kao i da ga zagrijavaju kad zahladi.

Osvojite Daikin klima-uređaj

Uključite se u našu veliku nagradnu igru i osvojite vrhunski Daikin Comfort Plus FTX35K / RX35 K klima-uređaj! Sve što trebate napraviti je odgovoriti na jedno jednostavno pitanje te popuniti obrazac svojim podacima kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju dobitka!

Osim već svjetski poznate vrhunske tehnologije i kvalitete, Dakin klima-uređaji su ove sezone dodatno opremljeni: *

Točan odgovor možete pronaći na daikin.hr ili Facebook stranici.

Prijaviti se možete najviše pet puta do petka, 10. srpnja u 11 sati nakon čega ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući najsretnijeg sudionika nagradne igre! Ime dobitnika ćemo objaviti na domidizajn.hr u petak tijekom dana te ga o dobitku obavijestiti mailom.

Uređaj se može pohvaliti sljedećim karakteristikama:

  • Energetska učinkovitost A++ u grijanju i hlađenju što vam omogućava uštedu energije I novca
  • WiFi upravljanje uređajem putem smartphonea dok niste u kući ili stanu
  • Radno područje u grijanju od -15°C
  • Filter za pročišćavanje zraka uklanja bakterije i viruse te osigurava čist zrak
  • Iznimno tih rad – razina buke već od 20dBA
  • Pogledajte video

Pročitajte pravila nagradne igre i sretno!

Klima-uređaji vrhunske kvalitete odsad mogu krasiti svaki dom te pritom uštedjeti i novac i vrijeme. Daikin – japanski proizvođač klima-uređaja, koji su diljem svijeta poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i iznimno niskoj potrošnji električne energije, donosi novitete kojima je teško odoljeti.

Ove sezone svi su Daikin klima-uređaji opremljeni aplikacijom za wifi upravljanje i omogućuju potpunu slobodu upravljanja. Uz pomoć pametnog telefona, uređajem se može upravljati bez obzira gdje se nalazite te ohladiti ili ugrijati prostor s bilo kojeg mjesta. Tako, primjerice, možete uključiti grijanje ili hlađenje dok putujete s posla ili se vraćate s odmora, isključiti uređaj ako ste ga prethodno zaboravili ugasiti, podesiti optimalnu temperaturu čak i kada ste odsutni ili imati pod kontrolom korištenje klima uređaja u apartmanu kojeg iznajmljujete.

Velika novost također je i da svi Daikinovi uređaji imaju A++ ili A+++ oznaku energetske učinkovitosti, a novi modeli klima uređaja s energetskim razredom A++ od sada su dostupni po znatno povoljnijim cijenama.

Najnovija tehnologija, izniman komfor i niska potrošnja energije dostupni su već od 3.700 kuna.

Jedan od Daikinovih klima uređaja nove generacije je Comfort Plus koji nudi elegantan i moderan dizajn koji odgovara svakom prostoru. Uređaj se odlikuje izuzetno tihim radom i najbolji je izbor za spavaću sobu. Elegantan, moderan dizajn odgovara svakom prostoru i okruženju, a vrhunski filter za pročišćavanje zraka uklanja bakterije i viruse te osigurava čist zrak. Još jedna prednost ovog klima uređaja jest i Wi-Fi upravljač uključen u cijenu koji vam omogućuje potpuno upravljanje uređajem putem pametnog telefona ili tableta u bilo kojem trenutku neovisno o tome gdje se nalazite.

Daikin je u svijetu poznat po svojem pionirskom pristupu razvoju proizvoda, nenadmašivoj kvaliteti i svestranosti svojih integriranih rješenja. Jedinstvenost Daikina je u tome što proizvodi isključivo klimatizacijsku tehnologiju, od velikih i kompleksnih sustava do malih kućnih uređaja, a sva tehnološka dostignuća i inovacije primijenjeni su i na male kućne klimatizacijske uređaje.

Za više informacija nazovite besplatni broj telefona 0800 5995, posjetite daikin.hr ili kliknite na Facebook.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 08:24