PONEKAD JE I MALO SASVIM DOVOLJNO

Ultra moderna malena kuća koja ostavlja bez daha

 Living Big

Koliko nam je potrebno da bismo bili sretni? Svi se mi razlikujemo jedni od drugih. Ono što jednog čovjeka čini sretnim nekome drugom možda uopće ne pričinjava radost. Pored toga, čovjek se s godinama mijenja, pa mu ono što ga je nekad radovalo kasnije možda ništa ne znači. Međutim, brojna istraživanja upućuju na zaključak da ipak postoje neki uobičajeni čimbenici koji doprinose sretnom životu. Na primjer, da bismo iskusili trajnu sreću, trebamo biti zadovoljni onim što imamo i razviti pozitivan stav prema životu, baš poput ovog mladog sretnog para iz današnje priče, koji je dokazao da čovjeku nije potrebno puno da bi živio sretno.

image
Living Big
image
Living Big

Ovaj se marljivi par (Matt i Lisa) upoznao preko interneta, zaljubio i sagradio nevjerojatno elegantan, ultra moderan maleni dom na kotačima u planinama New South Walesa u Australiji. Njezina opsesija za malenim kućama i njegova strast za gradnjom, godinu dana kasnije, rezultirali su ovim spektakularnim domom.

image
Living Big

Crna unutrašnjost kuće, u kombinaciji s visinom i izvanrednom modernom tendom koja prekriva terasu daje ovom malom domu gotovo impozantni izgled. U arhitektonskom smislu ova je struktura oštra, duga i lijepa. Opremljena je novim uređajima, fantastičnom kuhinjom, ima puno dnevnog svjetla te dobro uređen prostor za bračni par i njihove voljene kućne ljubimce.

image
Living Big

Njihova je kuća nešto viša od uobičajenih kuća na kotačima. No, dodatna visina daje nevjerojatan osjećaj prostora i pruža puno mogućnosti. Fantastično!

image
Living Big
image
Living Big
image
Living Big
image
Living Big
image
Living Big
image
Living Big
image
Living Big

Pogledajte video!

Izvor: www.livingbiginatinyhouse.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 18:54