MODERNO UREĐENJE

Uređenje kuće na zagrebačkim Šestinama: Novi projekt studija Dizajn911

 Dizajn911
Studio za uređenje interijera Dizajn911 potpisuje projekt uređenja interijera kuće na zagrebačkim Šestinama

Predmet uređenja su bile dnevna zona s blagovaonicom i kuhinjom te ulazni hall.

- Zahvaljujući velikim staklenim stijenama, interijer je prozračan, s puno dnevnog svjetla te otvorenim pogledom na Zagreb. Klijenti su s kućom dobili gotovu kuhinju koju je bilo iznimno važno ukomponirati s dnevnom zonom. Interijerom prevladavaju neutralni tonovi te neupadljivi, a jako efektni detalji - govore iz studija Dizajn 911 i dodaju da su u dnevnom boravku jedan zid naglasili štukaturama Noel & Marquet koje su, ističu, uvijek dobra ideja kad želite postići elegantniji štih.

image
Dizajn911

image
Dizajn911

image
Dizajn911

image
Dizajn911

image
Dizajn911

- Zid iza TV-a istaknuli smo drvenim letvicama lakiranim u bijelu boju na koje se nastavlja kamin obložen keramikom u dekoru Bianco Statuario. Kako bismo maksimalno iskoristili nišu kraj kamina, u biblioteku smo integrirali spremište za drva, a police naglasili skrivenom LED rasvjetom.

image
Dizajn911

image
Dizajn911

Blagovaonica je zamišljena kao mjesto za druženje te smo odabrali veliki blagovaonski stol koji po potrebi može primiti 10 ljudi. Nišu pokraj stola prenamijenili smo u buffet, a zid do njega naglasili smo štukaturama s integriranim ogledalom. S obzirom da je kuhinja bila postojeća, dodali smo nekoliko detalja, kao što su keramika između elemenata u boji Bianco Statuario, viseće teglice za začine te crni zid po kojem se može pisati kredom - opisuju.

image
Dizajn911

image
Dizajn911

image
Dizajn911

image
Dizajn911

Dizajn911 je studio za uređenje interijera s dugogodišnjim iskustvom uređenja interijera raznih namjena. Nude usluge uređenja kompletnih interijera ili pojedinih prostorija, organizaciju prostora, 3d fotorealistične vizualizacije, makeover nekretnina za prodaju i savjetovanje na objektu.

image
Dizajn911

image
Dizajn911

Više o njihovu radu možete doznati na web stranici www.dizajn911.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:30