Movo pop-up store

Uz najveće svjetske brendove: Prvi hrvatski brend namještaja s trgovinom u Njemačkoj

Movo pop-up store
 Movo
U poznatoj berlinskoj shopping ulici Kurfürstendamm otvoren je, uz najveće svjetske brendove, Movo pop-up store

Time je Movo postao i prvi hrvatski brend namještaja s ovim formatom trgovine u Njemačkoj. Movo mobilne radne jedinice domaće tvrtke Sobočan u samo godinu dana prepoznate su na tržištu kao izvrsno rješenje za sve potrebe funkcionalnog i optimalnog radnog prostora te nagrađene najvažnijim međunarodnim nagradama za dizajn i inovativnost - German Innovation Award winner 2021, Iconic Awards - Innovative interior 2021 te BIGSEE Wood design award 2021.

image
Movo pop-up store
Movo
image
Movo pop-up store
Movo

U Movo pop-up storeu u Berlinu kupci će do 30. listopada imati mogućnost upoznati movo modele: The genius, The revisionary, The free spirit, The star, The starlight i The performer. Svaki od njih smjestio se u atraktivnom i moderno uređenom prostoru trgovine u kojem se ističe sedam metara dugačak LED ekran.

image
Movo pop-up store
Movo

„Naš Movo s pravom smatramo izvoznim adutom ne samo tvrtke Sobočan, već i hrvatske industrije namještaja u cjelini. To nam potvrđuje i veliki interes tržišta i Movo je sve više prepoznat kao atraktivan i funkcionalan komad namještaja kojeg svatko želi imati u svom domu ili radnom prostoru. Ponosni smo što smo prvi hrvatski brand namještaja s pop-up trgovinom izvan Lijepe naše i vjerujemo da će nam nastup na njemačkom tržištu donijeti nove prilike i daljnji iskorak“, poručuju iz Sobočana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 18:47