U PRODAJI SUTRA

VAŠE OMILJENO TISKANO IZDANJE: Novi broj magazina D&D ovu nedjelju (15. 3.) na kioscim

Vaše omiljeno tiskovno izdanje o arhitekturi, dizajnu i kulturi stanovanja

Novi broj magazina D&D - Dom i Dizajn koji će na kioscima biti ovu nedjelju (15. 3.) uz Jutarnji list, donosi brojne zanimljive, arhitektonske i dizajnerske teme koje će vam, nadamo se, uljepšati ovu sivu svakodnevicu ispunjenu uglavnom lošim vijestima o koronavirusu.

Kako bismo vas barem malo razveselili, donosimo vam priče o divnim istarskim kućama, suvremenim, funkcionalnim i hedonističkim. Saznajte kako su se gradile, uređivale i opremale.

Tema broja u novom broju magazina D&D je život u dvoetažnim stanovima. Kako je to stanovati u ovakvom tipu životnog prostora, koje su prednosti, a koje mane te po čemu se stanovanje u višeetažnim domovima razlikuje od onih u jednoetažnim, saznajte od vodećih domaćih arhitekata koji su nesebično udijelili i savjete, ideje, ispričali povijest i podijelili s nama informaciju koje su najpoznatije zgrade u Hrvatskoj u kojoj postoje dvoetažni stanovi. Pronašli smo i zaista lijepe višeetažne stanove, a njihovi vlasnici ispričali su nam kako im je živjeti u takvom stambenom prostoru. Iskustva iz prve ruke su uvijek dobrodošla i vrijedna čitanja, zar ne?

Tu su i naši uradi sam projekti. Ovaj put učimo vas kako u samo pet koraka izraditi stolnu lampu te kako od obične, bijele visilice napraviti romantičnu rasvjetu.

No, ni to naravno nije sve. Idemo i u trenutno možda najcool poslovni prostor u Splitu, upoznajemo vas s domaćom kreativkom koja radi fantastične drvene podloške s imenima, personalizirane i totalno cool.

Otkrivamo vam i koji je omiljeni kutak ilustratorice Tisje Kljaković Braić te koji je “must have” komad namještaja za eksterijere potpuno osvojio svijet, a i Hrvatsku. Hint: ljubavni krevet za uživanje na otvorenom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 23:56