NOVI PROJEKT

Velika investicija tvrtke Valamar Riviera

Dva luksuzna ljetovališta u Rapcu vrijedna 562 milijuna kuna

U svibnju ove godine Rabac postaje vodeća odmorišna destinacija visoke kategorije. Naime, tada je planirano otvorenje Family Life Bellevue Resorta 4* i Valamar Girandella Resorta 4*.

Riječ je o rekonstrukciji i izgradnji dvaju novih luksuznih ljetovališta s ukupno 764 sobe i više od 2700 kreveta u 15 zgrada, 9 tematskih restorana i 13 bazena koji se prostiru na 1760 kvadrata vodene površine. Gradi se i Maro klub te više igrališta za djecu, dva zabavna centra, unutarnji i vanjski fitness i wellness.

Investicija Valamar Rivijere vrijedna je 562 milijuna kuna, a cjelokupno arhitektonsko rješenje Family Life Bellevue Resorta 4* i Valamar Girandella Resorta 4* potpisuje arhitektonski ured Studio 92 iz Labina, koji je poznat po brojnim uspješnim arhitektonskim rješenjima, posebice hotelima duž Jadrana. Vodeći tim Studija 92 u sastavu Ester Miletić, Roberta Dragogne, Igora Miletića i Tonka Divkovića okupio je i koordinirao tim od preko stotinu projektanata, arhitekata i inženjera koji su sudjelovali u svim segmentima oblikovanja, izgradnje i uređenja ova dva luksuzna ljetovališta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:56