Toskanska seoske kuće s modernim pristupom 'Sirove strasti' na talijanski način

Video: Predivna rustikalna kuća

Vješto kombinirana sa suvremenim detaljima

Ova kuća je klasični primjer talijanske toskanske seoske kuće s modernim pristupom, kao što su prozori od zida do zida i ogromni visoki stropovi koji su stvorili ambijent savršen za opuštanje i uživanje.

S pogledom na Tihi ocean i obalu Big Sur kuća leži na 38 hektara i 8500 četvornih metara zemlje na kojoj je smještena glavna kuća od pet spavaćih soba i pet kupaonica na površini od 650 kvadratnih metara i kuće od 80 četvornih metara za poslugu i kuće velike preko 80 kvadratnih metara u kojoj je smještena garaža i praonica. Glavnu kuću dizajnirao je Mickey Muenning, poznati arhitekt iz obližnjeg Post Ranch Inna, koji je vrlo vješto kombinirao suvremeni senzibilitet i toskanski jezik, sa svodovima, zamrljanim betonskim podovima, istaknutim toskanskim drvenim gredama, starinskim talijanskim crijepom, otvorenim i prozračnim dnevnim boravkom i kaminom, talijanskom otvorenom kuhinjom i sve zajedno lijepo dizajnirano za život u interijeru i eksterijeru.

Veliko zemljište nudi mnoštvo udobnih i relaksirajućih mjesta idealnih za dnevni boravak, kao i planinarenje i uživanje u prekrasnom pogledu. Vidi se da se nije štedjelo prilikom gradnje ove izuzetne kuće koja je smještena u blizini Pebble Beacha, Silicijske doline i San Francisca.

Related content

Imate stan, kuću ili projekt koji želite podijeliti? Popunite obrazac u nastavku, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.



Odaberite nekoliko fotografija te ih stavite u .zip arhivsku datoteku težine do 5 MB.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 19:29