Slavogora, Samobor

VILA GREY Impresivan wellness s pogledom na Zagreb, Zaprešić i Samobor!

INFO: wellness površine 80 kvadrata s finskom saunom, tušem i jacuzzijem za šest osoba u vili Grey
LOKACIJA: Slavogora, Samobor
KONTAKT: www.villa-grey.com, Facebook: Villa Grey

Braća Ivan i Tvrtko Grgurić vlasnici su impresivne vile naziva Grey s pet zvjezdica nedaleko od Samobora, namijenjene u turističke svrhe, ali i za sjajne evente, tulume, djevojačke večeri, vjenčanja... Tome svakako pridonosi i wellness, koji se prostire na polovici donje etaže ukupne površine 160 kvadrata.

Čine ga finska sauna kombinirana s tušem i jacuzzijem za šest osoba, a sve s pogledom na svjetla grada u daljini. Naime, kuća za odmor nalazi se na vrhu Slavogore, odakle puca pogled na tri strane svijeta, na Zagreb, Samobor i Zaprešić.



Budući da je ideja bila graditi kuću za odmor i turistički najam, vlasnici su se na wellness prvenstveno odlučili jer nisu planirali raditi vanjski bazen.

- Htjeli smo obuhvatiti ponudu wellness turizma, ali smo se kasnije ipak odlučili i za vanjski bazen - kažu braća Ivan i Tvrtko.

Dodaju kako je prije ugradnje wellnessa bilo potrebno postaviti hidroizolaciju te keramičke pločice za podove i dio zida uz jacuzzi zbog prskanja vode, dok su kamene obloge dekorativne.

Sauna za četiri osobe i klupice prema željenim dimenzijama i prostornim mogućnostima, 1,5 m x 1,5 m, izrađene su po mjeri u jednoj samoborskoj tvrtki.

- Nismo predvidjeli ventilacijske puteve i razveselio sam se kad sam shvatio da je za saunu potreban samo prostor i priključak ze električnu energiju, dok se peć nalazi unutar saune - ističe Tvrtko.

Više o Villi Gray saznajte u članku VILA OBITELJI GRGURIĆ IZ SAMOBORA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 02:05