IMAJU SVE

Vile pokraj Gospića: Ličke kuće u kojima odmor provode pripadnici jet-seta

Kompleks ima kategorizaciju od 5 zvjezdica te se sastoji od tri kuće i četvrtog dijela objekta koji je wellness
 NOVASOL
Vodimo vas u vile pokraj Gospića koje gostima pružaju hedonistički odmor i uživanje u spa centru, ali i u ljepoti divne okolne prirode

U trenutku kada ne znamo kakva nas turistička sezona očekuje, ne znamo kako detaljno i precizno isplanirati svoj godišnji odmor, gdje će se moći ići, a gdje ne, hoće li se moći putovati avionom ili ne, i slične nedoumice, donosimo vam prijedlog kako ipak pobjeći od svakodnevnih problema i stresa, i odmoriti se, a opet da nije jako daleko. Vile naziva Villas Joja smještene su u malom ličkom selu Vukšić pokraj Gospića, koje broji svega 100 stanovnika, pa možete očekivati bijeg od gradske vreve i svakodnevice u punom smislu riječi. Ako, pak, poželite istražiti okolicu, na svega pola sata od vila nalaze se mnoge prirodne ljepote, poput Plitvičkih jezera, Paklenice, mora, kuće Nikole Tesle, ali i muzeja i drugih kulturno-povijesnih znamenitosti.

image
NOVASOL
image
NOVASOL

TRADICIONALNA RECEPTURA

- Sam kompleks kategoriziran je s 5 zvjezdica te se sastoji od tri kuće i četvrtog dijela objekta u wellness ozračju, gdje se nalaze bazen i sauna. Ljubitelji dobre hrane i kapljice ugodno će se osjećati u konobi restoranu samo za goste Villas Joja, u kojoj, prema želji, pripremamo obroke pripremljene po tradicionalnim recepturama. Posebna se pozornost pridaje gastronomskom uživanju i autohtonim jelima koje smo pomalo, zbog užurbanog načina života, zaboravili, ili ih jednostavno ne stižemo pripremati - kažu iz vila Villas Joja.

image
NOVASOL
image
NOVASOL
image
NOVASOL
image
NOVASOL

Inače, svaka od vila ima vlastitu lijepu obiteljsku priču o djedovima, koju vlasnici i dalje njeguju.

- Tri su kuće, a svaka kuća priča je o jednom našem djedu. Tako jedna kuća nosi naziv dida Nike (pradjed), nadalje kuća dida Joje (djed) i kuća dida Bobe (prapradjed). Cijeli se kompleks, pak, zove po mojem djedu Josipu, Villas Joja - objašnjava ponosni vlasnik, koji je svaku kuću osmislio tako da odgovara karakteru nekom od njegovih predaka po kojem nosi ime. Isto tako, svaka kuća ima zasebni ulaz, dvije terase ili balkon, natkriveni parking, dnevne boravke, kuhinje, mali WC, po dvije velike kupaonice s kutnim kadama, i dvije spavaće sobe.

image
Kompleks ima kategorizaciju od 5 zvjezdica te se sastoji od tri kuće i četvrtog dijela objekta koji je wellness
NOVASOL
image
NOVASOL
image
Klimatizirane kuće nude pristup bazenu s hidromasažama, protustrujnim plivanjem, slapom i saunom
NOVASOL

EKOLOGIJA

Stil koji prevladava je sretna kombinacija rustikalnosti i luksuza, dominiraju tople boje, a sve kuće napravljene su od najsuvremenijih materijala, i u njih je ugrađena vrhunska tehnologija, koja se odlično uklopila u obnovljeni stari kameni objekt. Vile su na luksuzan/rustikalno način uređene, u svakom detalju osjećaju se i vide povijest i starina, ali i moderna tehnologija, koja će odmor učiniti hedonističkim. Iz svake od njih pruža se divan pogled na brda, a uključuju spa wellness centar, opremu za roštilj i vrt. Klimatizirane kuće nude pristup bazenu s hidromasažama, protustrujnim plivanjem, slapom i saunom. Svaka ima svoje terase, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, dobro opremljenu kuhinju i kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom. Također, sve imaju veliko dvorište s pogledom na voćnjak i vrt. Gosti sami beru eko proizvode iz vrta: šljive, kruške, jabuke, jagode, maline, krumpir, orahe... Prema dogovoru, gostima se poslužuje domaća hrana - pričaju i dodaju kako su prilikom osmišljavanja kuća jako pazili na ekologiju. U kućama se grije na pelete, a sve kuće imaju i solarne kolektore te podno grijanje.

Više informacija potražite na službenoj stranici www.villasjoja.hr (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 10:00