Vinily Bar

Prvi bar u kojem će piće za šankom biti jeftinije od onog koje se pije za stolom
Profil
Adresa:
Bogovićeva 3, Zagreb
Radno vrijeme:
ned-sri od 8 do 24 sata; čet od 8 do 2 sata; pet i sub od 8 do 4 sata

Zagrebačka špica širi svoju ponudu i sutra postaje bogatija za još jedno mjesto. Već u jutarnjim satima na kućnom broju 3 otvara se Vinyl bar&bar. Ono što će ga razlikovati od ostalih barova u gradu je činjenica da će konzumacija pića za šankom biti jeftinija od konzumacije za stolom. Osim toga, ovaj bar će se vikendom u večernjim satima pretvarati u klub i nuditi pregršt zabave. Njegov prostor tematski je podijeljen na nekoliko cjelina. Tako će na prvom katu u različitim prostorijama biti dva šanka. – Uz jedan će biti smješten vinyl shop, gdje će posjetitelji moći kupiti glazbene ploče, ali i uživati u velikom izboru vina na čašu, rakija, kava…

Drugi šank bit će poseban o tome što će nuditi širok izbor vrhunskih stranih viskija – pojasnio je Vedran Peternel, umjetnički ravnatelj Vinyl bara. Ta dva prostora povezivat će dio sa stolovima i stolcima, a gostima će na raspolaganju biti i separe s četiri velika, paravanom odvojena stola idealna za poslovne sastanke. Vinyl će imati i galeriju u kojoj će u prvih mjesec dana svoj umjetnički projekt predstaviti Stanislav Habjan. – To je istodobno instalacija, kabinet, radionica, izložba i čitaonica. U Vinylu će se vrtjeti i Lightune.G, inovativna i nagrađivana instalacija Bojana Gagića i Miodraga Gladovića koja svjetlo pretvara u zvuk – najavio je Peternel.

Klupski dio Vinyla smjestio se u suterenu zgrade, a u njemu su šank, dvorana za 50 do 100 osoba te scena na kojoj će se odvijati izvedbe, koncerti ili čitanja. Također, svakog vikenda održavat će se program u DJ-a.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:22