Vis a Vis by Vincek

U Tomićevoj ulici je otvorena slastičarnica Vis a Vis by Vincek. Gluten free i lactose free kolači i torte samo su neke od zdravih slastica koje se mogu naći
Profil
Adresa:
Tomićeva 2, Zagreb
Radno vrijeme:
pon - sub 8.30 - 23
Cijene kolača:
od 12 do 26 kuna

U Tomićevoj ulici u petak je otvorena slastičarnica Vis a Vis by Vincek. Gluten free i lactose free kolači i torte, bio sladoled i soft ice samo su neke od zdravih slastica koje se mogu naći u novoj slastičarnici dobro poznate obitelji Vincek. Mišela Vincek Copić objašnjava kako je otvaranje zdrave slastičarnice bilo logičan korak jer se javila potreba među njihovim kupcima za posebnim kolačima bez jaja, glutena i bez mnogo šećera. – Dugo smo pripremali ovaj koncept slastičarnice i sada smo konačno krenuli. Bezglutenski kolači i torte te mliječni i voćni bio sladoledi dio su naše ponude, a u planu su i sladoledi sa sojinim i rižinim mlijekom – kaže Mišela Vincek Copić. Uz sve sladolede mogu se izabrati razni dodaci, a u slastičarnici se nudi bogat izbor kolača – od buče i cappuccina do malina i lješnjaka.

Koriste se organske namirnice, što se osjeti prilikom kušanja. Vis a Vis se nalazi u blizini Vinceka u Ilici, no potpuno su odvojeni jer je drugačija proizvodnja kolača. – Imamo kolače bez jaja, glutena, mlijeka, sa smanjenim unosom šećera, a kada koristimo šećer, uzimamo smeđi ili steviju. Imamo i kolače na bazi rižina mlijeka koji su 100 posto veganski, tako da se može naći za svakoga ponešto.

Ne mogu izdvojiti samo jedan proizvod – dodaje Mišela Vincek Copić. Osim bio slastica, i ambalaža koja se koristi je biorazgradiva – od žličica do čašica za sladoled. Kao i u Vinceku, Vis a Vis će primati narudžbe te se mogu naručiti torte. Vis a Vis by Vincek otvoren je u jednoj od najljepših gradskih ulica, na simpatičnoj terasi može se popiti i vrhunska kava, 100 posto arabica koja ima organsko podrijetlo, ali nude i bogatu paletu čajeva raznih okusa.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 23:46