Ovi su interijeri manji od 30 kvadrata i izgledaju sjajno!

Vrhunski uređeni mali stanovi

Ovi su interijeri manji od 30 kvadrata i izgledaju sjajno!

Vodimo vas u tri vrhunski uređena mala interijera koji su manji od 30 četvornih metara. Kako bi prostor maksimalno iskoristili i kako bi bili ne samo funkcionalni nego i lijepo izgledali, dizajneri su koristili neka vrlo kreativna rješenja i izvukli maksimum iz ovih malih prostora. Rezultat su vrlo udobni i moderno namješteni stanovi koji će vas inspirirati svojim uređenjem.

Prvi interijer uredila je dizajnerica Yelena Potemkini. Ovaj prostor od 29 četvornih metara čini se puno većim zbog pažljivog odbira boja i funkcionalnih i ugradbenih komada namještaja. Tako je na samom ulazu mala kuhinja u crnoj boji s vanjske strane dok se unutar tog elementa nalazi i mala kupaonica. S druge starne u nastavku kuhinjskih elemenata nalazi se i mali skladišni prostor za predsoblje. Dnevna soba i kuhinja odvojene su visokim blagovaonskim stolom koji ima i ulogu pomoćne radne površine. Ovaj mali stan uređen je neutralnim nijansma boja, s puno svijetlo sive i bež koje su kombinirane s crnim elementima što je bio vrlo hrabri odabir za ovako mali prostor. No rezulatat je vrlo elegantan i moderan interijer.

Drugi interijer potpisuje dizajnerica Catherine Remizov. Ovih 20 četvornih metara i uređeno je vrlo elegantno s luksuznim elementima. Tepih sa zebra uzorkom, svileni ružičasti jastuci i cvijeće dekor su koji je ovom malom stanu dao posebnu dozu elegancije. Ogledala i glatke površine maksimiziraju količinu svijetla i pridonose vizualnom povećanju interijera. Kuhinja i dnevna soba odvojene su drvenim panelima, te se tako u samo nekoliko poteza dnevna soba pretvara zu vrlo udobnu spavaću zonu. Ovaj mali stan parvi je primjer vrhunski uređenog malog prosdtor i poazuje kako nebi trebali odustajati od onog što vam se sviđa bez obzira na kavdraturu prostora u kojem živite.

Treći interijer od 28 m2 uredio je dizajner Stanislav Aynulov sa svijetlim nijansama boja, geometrijskim uzorcima i također nekoliko kretivnih rješenja. Dizajner je tako koristio namještaj koji ima barem dvije funkcije kako bi prostor bi što funkcionalniji te kako bi dobi što više skaldišnog prostora. Bijela i boja prirodnog drva kombinirane su šarenim tepihom s geometijskim uzorcima i modernim rasvijetnim tijelima. Inspirirajte se primjerima koje vam donosimo i ukradite ideje.

Izvor: home-designing.com

Ako vam se svidio ovaj interijer, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:37