Udobni i moderno uređeni

Vrhunski uređeni mali stanovi

Ovi su interijeri manji od 30 kvadrata i izgledaju sjajno!

Vodimo vas u dva vrhunski uređena mala interijera koji su manji od 30 četvornih metara. Kako bi prostor maksimalno iskoristili i kako bi bili ne samo funkcionalni nego i lijepo izgledali, dizajneri su koristili neka vrlo kreativna rješenja i izvukli maksimum iz ovih malih prostora. Rezultat su vrlo udobni i moderno namješteni stanovi koji će vas inspirirati svojim uređenjem.

Prvi interijer uredila je dizajnerica Yelena Potemkini. Ovaj prostor od 29 četvornih metara čini se puno većim zbog pažljivog odbira boja i funkcionalnih i ugradbenih komada namještaja. Tako je na samom ulazu mala kuhinja u crnoj boji s vanjske strane dok se unutar tog elementa nalazi i mala kupaonica.

S druge starne u nastavku kuhinjskih elemenata nalazi se i mali skladišni prostor za predsoblje. Dnevna soba i kuhinja odvojene su visokim blagovaonskim stolom koji ima i ulogu pomoćne radne površine. Ovaj mali stan uređen je neutralnim nijansma boja, s puno svijetlo sive i bež koje su kombinirane s crnim elementima što je bio vrlo hrabri odabir za ovako mali prostor. No rezulatat je vrlo elegantan i moderan interijer.

Drugi interijer od 28 m2 uredio je dizajner Stanislav Aynulov sa svijetlim nijansama boja, geometrijskim uzorcima i također nekoliko kretivnih rješenja. Dizajner je tako koristio namještaj koji ima barem dvije funkcije kako bi prostor bi što funkcionalniji te kako bi dobi što više skaldišnog prostora.

Bijela i boja prirodnog drva kombinirane su šarenim tepihom s geometijskim uzorcima i modernim rasvijetnim tijelima.

Izvor: home-designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. ožujak 2024 07:23