Najam stanova

ISTRAŽILI SMO PONUDU STANOVA ZA NAJAM U ZAGREBU Stanovi za studente već od 200 eura na mjesec!

Uoči početka akademske godine istražili smo ponudu u Zagrebu

Vrhunac ljeta je na izmaku, a brojni brucoši i studenti polako se počinju pripremati na početak studija. No, oni koji se ne moraju preseliti u grad ili su ostvarili pravo na studentski dom, imaju još dobrih mjesec dana za odmaranje.

Međutim, brucoši i studenti koji nisu ostvarili pravo na dom, alternativu moraju pronaći u privatnom smještaju, i to upravo u ovom periodu, kad je ponuda još uvijek raznovrsna. Naime, kraj kolovoza i početak rujna donosi povećane aktivnosti na zagrebačkom tržištu nekretnina kad je u pitanju najam stanova, a već tradicionalno traže se manji stanovi, garsonijere te jednosobni i dvosobni stanovi, u blizini fakulteta i javnog gradskog prijevoza, po mogućnosti tramvaja.

Najtraženiji kvartovi su Trnje, Trešnjevka, Centar, Maksimir, Novi Zagreb... Naravno, svakom je studentu u interesu da mjesečno izdvaja što manji iznos za najam i režije, a cijene variraju ovisno o lokaciji, površini, stanju nekretnine i uređenosti.

Tako se na portalu za nekretnine Prvi Kvadrat mogu pronaći stanovi već od 200 eura mjesečno, a donosimo nekoliko izdvojenih oglasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 16:06