SAVJETI KOJI ZLATA VRIJEDE

Kako savršeno opremiti životni prostor? Donosimo vam najbolji namještaj koji možete kupiti već danas

Kod svakog opremanja doma potrebno je ispuniti određene uvjete kako bi se prostor maksimalno iskoristio i pritom pružio idealnu kvalitetu života

Ako i sami razmišljate o renoviranju stana ili se tek spremate na opremanje novoga, onda ste na pravom mjestu. Kako bismo vam pomogli da svoj stambeni prostor uredite najbolje što možete, donosimo vam najljepši i najprikladniji namještaj koji možete kupiti već danas.

Dnevni boravak

Uređenje dnevnog boravka jedno je od najvažnijih stavki u domu. To je prostorija u kojoj se opuštamo, pa je stoga vrlo važno i da ju opremimo na odgovarajući način. Želite li da vaš dom poprimi luksuzan i glamurozan štih, onda je ova sjedeća garnitura savršena za vas. Naime, model Icaro ima poseban modularni sistem slaganja kutnih i linearnih varijanti s pomičnim naslonima, a možete ga savršeno ukomponirati s foteljom Conca, udobnom modernom foteljom napravljenom od metala i kvalitetnog drveta.

Tražite li udobnu fotelju za opuštanje nakon napornog dana, onda je ovaj model idealan za sve vaše potrebe. Fotelja Sound udobna je fotelja modernog dizajna na rotirajućem metalnom postolju. Opremljena je priključkom za reprodukciju glazbe i STEREO zvučnicima smještenima na uzglavlju, a uz fotelju je moguće naručiti i pripadajući tabure. Predivna fotelja Sound dostupna je u koži ili tkanini, različitih boja i uzoraka.

Garnitura Melpot punjena je guščjim perjem i memorijskom pjenom, modularna je i u velikom rasponu različitih elementa. Idealna je za sve prostorne veličine, točnije za male stanove zbog niskih naslona koji ne ometaju zid, ali jednako tako i za velike prostore zbog mogućnosti proširenja s velikm brojem elemenata. Ovo je idealna garnitura za vas ako volite igru boja i materijala u interijeru.

Fotelja Margaret elegantna je kombinacija masivnog drveta u koži i tkanini te je savršena za sve ljubitelje rustikalnog te pomalo 'starinskog' stila uređenja koji nikada nije izašao iz mode.

Sjedeća garnitura Selva privlačnog je izgleda, inspirirana čvrstoćom i snagom maslinovog drveta. Ovo je jedna od sve popularnijih modularnih garnitura s brojnim mogućnostima različitih kompozicija koja će se bez problema uklopiti u gotovo svaki stil uređenja interijera.

U kombinaciji s njom savršeno ide fotelja Marlene dizajnirana za suvremeni način življenja inspirirana 19. stoljećem. Njezina je udobnost osigurana dubokim sjedalom i visokim naslonom za glavu, a ako ste ljubitelj čitanja i svoje slobodne trenutke provodite uz omiljeno štivo, onda je ova fotelja savršena za vas.

Trosjed model Galaxy u dnevnom boravku predstavlja čak tri međusobno povezane dimenzije - suvremeni dizajn, inovaciju i modularnost. Kompozicija je moguća u velikom izboru elemenata kao kutna sjedeća garnitura, trosjed, dvosjed sa ili bez električnih mehanizama koji se laganim dodirom tipke aktiviraju u željeni položaj.

Fotelja model Logos kombinacija je suvremenog dizajna i udobnosti te se lako može kombinirati s drugim različitim komadima namještaja u domu.

Zidne police modela Plice vizualno su savršene za svaki interijer, a njihove prozračne linije lako se uklapaju u stambeni ili eventualno poslovni prostor. Fleksibilni, samostojeći paneli savršeno pristaju svakom stilu uređenja, a ujedno su i iznimno funkcionalni što je samo još jedan plus. Naime, njihov sustav polica idealno je rješenje za svaki prostor zbog velikog raspona elemenata i mogućnosti slaganja. Otvoreni pretinci i ladice dostupni su u različitim dubinama te mogu imati različite sustave otvaranja. Također su dostupne i s podesivim TV panelom.

Kolekcija stolića Svevo u kombinaciji različitih materijala daje sofisticiran izgled te se lako uklapa u svaki interijer.

Spavaća soba

Spavaća soba oduvijek je oaza opuštanja i idealno mjesto za odmor. Krevet Diamante, model čistih ravnih linija i blago zakrivljenog uzglavlja koji dodatno daje na udobnosti, savršeno pristaje svima koji vole jednostavnost u svojoj spavaćoj sobi. Imate li dovoljno prostora u interijeru, ovaj krevet možete kombinirati zajedno s foteljom Natalie minimalističkog dizajna. Ono po čemu se ova fotelja razlikuje od klasičnih modela jesu fleksibilni i prilagodljivi kotačići na prednjim nogama.

Želite li unijeti malo boja u svoju spavaću sobu, onda je sljedeći model idealan za vas. Ovaj krevet dizajnirao je arhitekt Claudio Bellini, a ima prepoznatljivo uzglavlje koje mu daje izuzetnu udobnost i vizualni efekt cijelom prostoru. Krevet dolazi sa spremnikom za stvari poput prekrivača, jastuka i sličnih stvari za koje često nema previše mjesta u sobi.

Ako ste više za retro stil, onda je za vas Dolce Vita krevet. Ovaj model kreveta s retro glamurom i izuzetno udobnim uzglavljem vašu će spavaću sobu učiniti besprijekornom.

Zbirka Munari uključuje prilagodljive noćne ormariće te komode, pritom naglašavajući dinamiku te funkcionalnost. Izrađeni su od najkvalitetnijih materijala kombinirajući mramor i drvo.

Kuhinja i blagovaonica

Kuhinja i blagovaonica dvije su prostorije u domu kojima je prilikom uređenja potrebno posvetiti posebnu pažnju. Naime, odabir odgovarajući ormarića, ladica i elemenata potrebni su kako bi vaša kuhinja, ali i blagovaonica bile funkcionalne.

Stol Phantom elegantan je stol izrađen u kombinaciji drveta i stakla. Dvije staklene ploče na stolu podupiru njeovu površinu te savršeno idu uz kolekciju stolaca za sjedenje Vesta koji interijeru donose jednostavnost i eleganciju.

Ne smijemo izostaviti ni kolekciju Cibblack, odnosno moderan pribor za jelo izrađen ručno iz smole i brušenog čelika. Da upotpune doživljaj tu su i staklene čaše Sospiro.

Stol Leggero elegantan i profinjen. Geometrijske ravne linije s iznimno tankim okvirom i vrlo čvrstom strukturom idealne su za svaki interijer blagovaonice, bez obzira na to koji stil uređenja prevladava u prostoru.

Ako ste ljubitelj klasičnog stila, onda da je ovo elegantno posuđe kolekcije Orlo savršeno za vas. Naime, spomenuto posuđe je 'modelirano' antičkim tehnikama i pritom obrađeno završnom obradom za visoki sjaj.

Stol za blagovaonicu model Deck inspiriran je mediteranom i savršen je za kuhinju, ali i vanjske prostore poput terase ili većeg balkona.

Kolekcija Kendo

Sjedeća garnitura s modularnim elementima koji se lako uklapaju u spoj sjedeće kutne garniture ili se mogu samostalno kao sofa uklopiti u svaki dnevni boravak. Glavna karakteristika ove garniture prvenstveno je udobnost, ali i dojam visokog luksuza u prostoru.

Spomenuta kolekcija ne uključuje samo sjedeću garnituru, već obuhvaća i stol za blagovaonicu, a toplina masivnog drveta i sjaj metala jedinstvena je te ujedno originalna interakcija različitih materijala.

Ne smijemo zaboraviti ni centralni stolić od različitih materijala drveta i visoko kvalitetnog čelika koji domu donosi određeni osjećaj vrhunskog dizajna i fuknkcionalnosti. Naime, čak i najmanji element u prostoru može napraviti značajnu razliku u cjelokupnom uređenju interijera.

Želite li saznati više o ponudi i cijenama namještaja, posjetite poslovnice trgovine namještajem Natuzzi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 21:12