PATULJASTO BOŽIĆNO DRVCE

MINI BOR Hrvatsko patuljasto božićno drvce idealno je za svaki prostor

 

Supružnici Anja i Matija Đurinek na kućni prag dostavljaju posebnu vrstu smreke koja visinu od dva metra doseže tek za 20 godina.

Ako ste od onih koji u vrijeme blagdana u svom domu vole miris i izgled prirodnog bora, ali vam padne mrak na oči kada se sjetite da tešku jelu visoku dva metra morate dotegliti, primjerice, na četvrti kat bez lifta, mini bor je savršeno rješenje za vas. Na ideju o mini boru došli su supružnici Anja i Matija Đurinek.

Visine 55 centimetara, s preko 2.000 pravih borovih iglica, MINI BOR donosi pravi miris Božića u vaš dom ili ured. MINI BOR stane u svaki kutak vašeg stana, sobe, ili ureda. Praktičnost je njegova najveća vrlina jer je zbog svojih malih dimenzija prikladan za radne stolove, manje komode, manje prostore.

Vrlo je jednostavan za održavanje, potrebno mu je malo vode svakih par dana i on će vam biti zahvalan. Nakon blagdana se može presaditi te i dalje pratiti kako raste u vlastitom vrtu, na balkonu, obližnjem parku ili šumi.

– Cijena MINI BORA je 99 kuna. Dostava na području Grada Zagreba je 10 kuna, a za sva udaljenija mjesta posao obavljaju kurirske službe uz cijenu do 40 kuna.

Nakon blagdana najbolje presaditi ovu malenu smreku u veću teglu, vrt, park ili šumu.

- Volimo reći da je MINI BOR zapravo džepno izdanje božićne jelke, u kojem se može uživati još dugi, dugi niz godina.- kažu supružnici Anja i Matija Đurinek.

Više inforrmacija potražite na služenoj web stranici MINI BOR ili putem Facebooka.

Vaš vlastiti MINI BOR možete naručiti na na www.minibor.com, možete se javiti porukom na Facebook stranici ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Foto: MINI BOR

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 02:31