Kuhanje sa strašću

MODERNA TEHNOLOGIJA U KLASIČNOM RUHU Ovo je najbolja moderna kuhinja s dodirom klasike u Hrvatskoj

Moderna tehnologija u klasičnom ruhu - Gorenje Classico kolekcija

Kuhinja je srce svakog doma i mjesto ispunjeno životnom strašću. Ona je mjesto gdje stvaramo slasne i izvorne okuse naših života. Kroz povijest ljudskog roda kuhinja je bila mjesto na kojem su se odvijale sve važne stvari. Mirisne arome začina pozivaju vas da iznova oživite kulinarske priče iz prošlosti i stvorite nove. Dobra kuhinja recept je za sladak i strastven život. To je ono što je utjelovljeno u kuhinjskim uređajima kolekcije Gorenje Classico koja dolazi u boji slonovače i mat crnoj.

Pećnice kolekcije Gorenje Classico krasi bogat i dinamičan dizajn s dodirom klasike. Mekane linije neprimjetno se nastavljaju od vrata do unutrašnjosti pećnice, a reljefni dizajn vrata podsjeća na tradicionalne pećnice. Savršen izgled pećnice upotpunjen je karakterističnim gumbima i reljefnom ručkom finaliziranom u boji staroga zlata, te klasičnim analognim dizajnom elektronskog programskog sata. Pećnicu odlikuje i napredna tehnologija pečenja HomeMade. Dodajte tome prstohvat svoje strasti i rezultat će biti ukusna, sočna i hrskava jela.

Uz pećnice, u Gorenje Classico liniji dolaze i ugradbene ploče za kuhanje, u varijanti staklokeramičke ploče s HiLight grijačima te u varijanti plinske ploče. Visokokvalitetne i tehnološki usavršene plinske ploče za kuhanje profinjenoga dizajna odgovarati će svakim navikama kuhanja i ali očekivanjima vezanim uz dizajn kuhinje. Plinske ploče za kuhanje dolaze s masivnim rešetkama od lijevanog željeza i klasično oblikovanim gumbima u boji slonovače ili mat crnoj. Ploča za kuhanje ima dijamantni razmještaj plinskih plamenika koji doprinosi jednostavnijem i ugodnijem kuhanju. S druge strane, staklokeramičke ploče za kuhanje kolekcije Gorenje Classico stilski su dizajnirane i tehnološki usavršene. Klasični upravljački gumbi i posebno oblikovani rub ploče koji štiti od izlijevanja dizajnirani su sa strašću prema bezvremenim umjetničkim stilovima proteklih stoljeća. Uz tri HiLight grijača tu je i grijač s dvostrukom kružnom površinom koji se može prilagoditi loncima i tavama raznih veličina. Inspirativna glatka površina ploče za kuhanje omogućava ugodno kuhanje i lako održavanje.

Uz pećnice i ploče koji su okosnica ove klasično dizajnirane linije kuhinjskih uređaja dolaze i kuhinjska napa te mikrovalna pećnica u istom dizajnu. Classico linija kuhinjskih uređaja predstavlja modernu tehnologiju u klasičnom ruhu, koji nas vraća u toplinu i tradiciju nekih prošlih vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. svibanj 2024 02:55