blagdanski dekor

Najljepša božićna bajka

Savršena atmosfera u zagrebačkom kafiću Finjak

Dolazi najljepše i najhladnije doba godine kad vam srce griju osmijesi dragih ljudi, topla čokolada, vrući kesteni i kuhano vino. Još kada to možete pronaći na jednom malom skrivenom mjestu, koje je i ove godine posebno osmišljeno i uređeno za uživanje i beskraj uspomena.

Božićna bajka u poznatom zagrebačkom caffe baru Finjak vraća se u punom sjaju. Kao i svake godine, odlučili su tematski zaokružiti božićnu priču. Ovogodišnja tema priče je Candy garden. Kao i dosad, i ovoga puta vesela družina iz caffe bara Finjak i kreativni tim iz Eventastic studia stvorili su čarobno mjesto u kojem ćete uživati ovih adventskih dana. Mjesto gdje žive patuljci, medvjedići, a možete čak uživo vidjeti saonice Djeda Mraza prije nego što krene na put (i ne samo to, možete se i fotografirati u njima).

Ovogodišnja tema priče uređenja je Candy garden, a ideju i realizaciju potpisuje kreativan tim iz Eventastic studija

Ovaj mali, ali slatki kafić ima još pregršt iznenađenja za svoje posjetitelja pa je tako jedna od glavnih atrakcija zimski vrt koji je kao iz bajke o princezama i patuljcima kojeg čuvaju dva unikatna i ručno izrađena orašara. Ne možete otići a da ne probate Finjakovu vruću čokoladu i kuhano vino, koji su neizbježan detalj svakog Instagram profila! Advent u kafiću koji je, tvrde mnogi, kao stvoren za savršene zimske Instagram fotografije i trenutke doista je vrijedan pozornosti, zato svi brzo u Vlašku 78 po svoju fotkicu uz neizbježan hashtage #bozicnabajkaufinjaku! Sigurni smo da će vam se svidjeti!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 08:40