KORALJNA INSPIRACIJA

Najljepši detalji za dom u hit boji 2019. godine

Prošli je tjedan Pantone napokon pobjavio hit boju 2019. godine pod nazivom Living Coral. Radi se o koraljnoj svijetloj nijansi.

Ovo je boja koja će se neodoljivo uklopiti u svaki stil interijera, a posebno u one neutralne palete kojima je baš potrebno malo boje koja će ih oživjeti. U 2019. godini ćemo zasigurno prikupiti mnogo inspiracije za uređenje interijera u ovakvim bojama, stoga već sada možemo započeti s idejama. Pronašli smo trenutno najljepše detalje u ovoj hit nijansi koraljne boje koji nam odlično izgledaju na listi želja, a još bolje u interijeru.

Detalji u ovoj koraljnoj nijansi koje možete unijeti u svoj dom zaista su u širokom cjenovnom rangu, počevši od najjednostavnijih zidnih dekoracija ili preuređenja polica pa sve do komada namještaja. Ova topla koraljna nijansa napravit će veliku razliku u kojem god obliku i veličini je uklopili u uređenje interijera.

Također, na ovoj ćete listi vidjeti i kako se ova boja predivno kombinira sa zlatnom, plavom i crvenom, što nam daje još materijala za razmišljanje i inspiraciju.








Izvor: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 23:29