STAN OD 39 KVADRATA

Neka zabava počne u jednosobnom stanu

 

Jednostavan, ali iznimno elegantan i topao izgled glavne su karakteristike stana s fotografija koji nas je oduševio u svakom pogledu. Veličine je 39 četvornih metra, ali je Izuzetno dobro uređen s puno spremišnog prostora i jednom velikom prostorijom podijeljenom na različite zone. U stan se ulazi kroz hodnik koji s desne strane vodi u kuhinju , a lijevo je dnevna zona u kojoj su smješteni: boravak, blagovaonica i spavaća soba.

Dnevni boravak/blagovaonica/spavaća soba

Dnevna zona se nalaze u sobi okrenutoj prema zapadu u koju dolazi puno prirodnog svjetla, a dodatno naglašava toplu paletu boja. Mali kompaktni dnevni boravak oduševljava jednostavnošću, elegancijom i toplinom, i ima sve. Opremljen je sivom sofom upotpunjenom šarenim jastučićima različitih uzoraka i boja, malim crnim stolićem nasuprot kojeg je spavaća zona s krevetom. Cijeli dojam je dodatno upotpunjen velikim okruglim ogledalom, slikama na zidu i zelenim biljkama. Tu je i veliki blagovaonski stol u središtu prostorije sa stolicama i klupom dovoljno velik za druženje uz fine zalogajčiće s obitelji i prijateljima. Jer živjeti u stanu s jednom sobom ne znači odvajanje od društvenog života, ili prijateljskih, ili obiteljskih poziva. No, za iznimno toplu atmosferu u ovom stanu pobrinuo se kamin smješten u lijevom uglu sobe. Nasuprot kamina su dva bijela ugradbena ormara, a još jedan je smješten u hodniku, dovoljno velik za smještaj stvari vlasnika.

Kuhinja/kupaonica

Bijela uska moderna kuhinja odvojena je prostorija opremljena: ugrađenim štednjakom, hladnjakom i sudoperom. Elegantan i upečatljiv detalj na kuhinji su drvene kožne ručkice. Na samom ulazu u stan je mala lijepa kupaonica opremljena s WC-om, umivaonikom, zrcalnim ormarićem s rasvjetom, podnim ormarićem za ručnike i tuš kabinom. Ima velike bijele pločice na zidovima i manje u boji pijeska na podu.

Izvor: planete-deco.fr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 06:46