Makeover

Dvorišna kućica za alat pretvorena je u jednosobnu brvnaru i iznajmljuje se za paprenu cifru. Ljudi su zgroženi: "Prijatelju, ovo je i dalje šupa"

 Rightmove/Profimedia

Ova prekrasna brvnara smještena na Robin Hood Roadu u Kingstonu na Temzi (Ujedinjeno Kraljevstvo) ima jednokrevetnu spavaću sobu, otvoreni dnevni borava, kuhinju i kupaonicu. Nalazi se u dvorištu velike kuće sa 6 spavaćih soba - tako ukratko glasi opis u kojem se iznajmljuje ovaj objekt i to za nevjerojatnih 1400 £ mjesečno što je oko 1623 € (napomena: svi računi su uključeni u cijenu). Na društvenim mrežama odmah je krenuo rat i negativni komentari upućeni vlasniku. Mnogi su komentirali kako unatoč očitoj transformaciji i uređenju "ovo je i dalje brvnara", sa "smiješno" malom sobom (istina je da je spavaća soba mala i da primjerice tamo gdje završava krevet odmah počinje ormarski dio i vidi se obješena odjeća na stalku). Ova brvnara koja izvana izgleda kao velika, obnovljena šupa, ima i kupaonicu koja djeluje veće od spavaće sobe ali je zatrpana raznim stvarima i elementima. Dnevni boravak opremljen je vedrnim namještajem, a tu je i kuhinja s potrebnim aparatima i elementima za kuhanje poput hladnjaka, pećnice i sudopera.

image
Rightmove/Profimedia
image
Rightmove/Profimedia
image
Rightmove/Profimedia

-Gledajući cijeli prostor, postaje jasnije koliko je namještaj loše raspoređen, pogotovo s raznoraznim predmetima naguranim u nasumične kutove zbog nedostatka prostora - jedan je od komentara na ovaj oglas.

Druga korisnica je rekla da je 1400 funti mjesečno suluda cifra i da ona za toliko plati svoju hipoteku za kuću s pet spavaćih soba. Jedan korisnik je istaknuo da je to zapravo vrtna kućica i upitao ima li ta kućica uopće izolaciju?

A kako se vama sviđa?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 12:48