u rovinju

Ove se jeseni održava se prvi međunarodni gospodarski događaj kakav još nismo vidjeli na ovim prostorima

 /SHUTTERSTOCK

U listopadu ove godine, međunarodni događaj Masters of Building Fair (MBF) transformirat će gospodarski pejzaž naših prostora. Održat će se od 10. do 12. listopada u predivnom Rovinju, a privući će elitu svih sektora povezanih s investicijama. Slikoviti Rovinj pružit će idiličan okvir za okupljanje stručnjaka, a MBF će se održati unutar kompleksa TDR-a i u prostorima hotela Maistra u Rovinju, koji obuhvaća hotele Grand Park i Monte Mulini.

Platforma Building.hr kao organizator ovog jedinstvenog događaja, istaknula se kao digitalni epicentar sektora graditeljstva i povezanih industrija s više od 1000 registriranih subjekata već u prvoj godini. Platforma je omogućila detaljan uvid u nedostatke na tržištu te se nametnula potreba za događajem koji okuplja sve sudionike na jednom mjestu. Networking i razmjena informacija o stanju na tržištu su iznimno važni za poslovanje, a nedostatak vremena onemogućuje obilazak velikog broja malih događaja koje jedino trenutno imamo u Hrvatskoj. Hrvatska je mala zemlja, stoga je moguće organizirati sve one koji sudjeluju u realizaciji investicija na jednom mjestu, po horizontali – djelatnosti realnog sektora, ali i po vertikali misleći na javne investitore, institucije i ustanove.

image

Maja Borovina Frankić

Ustupljena fotografija

Tim na čelu s Majom Borovinom Frankić prepoznao je potrebu za etabliranjem događaja prilagođenog našem tržištu, ali po uzoru na europske. Masters of Building Fair bio je neizbježan idući korak.

- Nedostajao nam je jedan visokoprofilni događaj za ozbiljne dionike koji su povezani u investicijsko-dobavljačkom lancu, a MBF će biti upravo to. Okupljajući svih na jednom mjestu omogućiti ćemo u kratkom roku polivalentnu interakciju i realizaciju interesa. Rastući broj tvrtki koje su se pridružile Building.hr platformi jasno ukazuje na potrebu za ovakvim događanjem koji potiče suradnju i komunikaciju, te koji će ujedno omogućiti mjesto Hrvatskoj na europskoj mapi renomiranih gospodarskih događaja. Jedan od ciljeva je i da strani investitori sada imaju baznu polazišnu točku - izjavila je Maja Borovina Frankić.

MBF je više od tradicionalnog sajma i konferencije; baš kao i Building.hr u digitalnom prostoru, tako je i MBF platforma koja povezuje investitore, developere, arhitekte, agencije za nekretnine, građevinsku operativu, proizvođače i trgovce, financijske stručnjake, osiguravatelje, konzultante tehničkog, ekonomskog i pravnog usmjerenja te stručnjake iz područja tehnologije i informacijske tehnologije. Ova jedinstvena inicijativa prilika je za razmjenu ideja, stvaranje poslovnih veza i istraživanje najnovijih trendova u industriji.

image
/SHUTTERSTOCK

Sudionici Masters of Building Fair imat će priliku sudjelovati u konferenciji koja će pokriti širok spektar tema, uključujući makroekonomske i geopolitičke trendove, tehnološke inovacije, financijske strategije projekata, teme iz područja prava, aktualne novitete poput ESG, AI i BIM-a, te druge relevantne aspekte industrije. Govornici i panelisti uvaženi su djelatnici gospodarstva iz javnog i privatnog sektora, kao i odabrani renomirani stručnjaci iz inozemstva koji će dijeliti globalnu perspektivu i najbolje prakse. Posjetitelji će imati priliku sudjelovati u velikom broju popratnih zabavnih događanja osmišljenih u cilju intenzivnog networking-a i u skladu s njihovim interesima.

Premijerno organiziran u Hrvatskoj već se izdvaja kao događaj koji će pomaknuti granice. Namijenjen je tvrtkama vezanima uz navedene industrije, ali njihovim predstavnicima koji su članovi vlasništva ili menadžmenta, te istaknutim znanstvenicima, uglednicima i samostalnim stručnjacima. Cilj je na jednom mjestu okupiti gospodarsku elitu iz svih sektora koji sudjeluju u realizaciji investicija kao i onih koji osiguravaju uspješan tijek poslovanja.

image
Ustupljena fotografija

MBF mijenja dosadašnje perspektive i pomiče granice gospodarskih događanja te je nezaobilazan za renomirane sudionike tržišta. Masters of Building Fair preobrazit će Rovinj u središte gospodarstva, pružajući nezaboravno iskustvo svima koji sudjeluju.

Zainteresirani sponzori i izlagači mogu posjetiti web stranicu na linku ili neka kontaktiraju Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a posjetitelji svoje kotizacije mogu kupiti na Entrio.hr.

Platforma Building.hr je digitalni epicentar graditeljstva i povezanih sektora. Predstavlja poslovni alat koji služi klijentima kroz B2B interakciju da jednostavnije komuniciraju, razmjenjuju ponudu i potražnju, te vrše aktivnosti istraživanja i marketinga. Cilj Building.hr platforme je digitalizacija na jednostavan, strukturiran i učinkovit način, te pozitivan učinak na poslovanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. ožujak 2024 13:03