RIJETKOST NA TRŽIŠTU

Po cijeni trosobnog stana u centru Zagreba možete kupiti ovu luksuznu kuću od 350 kvadrata s velikom okućnicom, povrtnjakom, saunom, teretanom...

 Biliškov nekretnine
U gradu i okolici teško će se pronaći kuća s takvim sadržajima. Ako se i pronađe, cijena će biti uvelike veća od ove, kaže agent za nekretnine Freni Opačak

Živjeti u luksuznoj kući nije više privilegij stanara isključivo elitnih dijelova Zagreba, poput Pantovčaka, Tuškanca ili Šalate. Sve više takvih kuća može se pronaći i na rubnim dijelovima grada, gdje dodatnim sadržajima mogu pružiti veću kvalitetu života od, primjerice, skupih stanova u centru.

Jedna takva luksuzna kuća nedavno je oglašena u agenciji Biliškov nekretnine, iz koje tvrde kako je riječ o nekretnini koja se rijetko može pronaći u ponudi.

image
Biliškov nekretnine
image
Biliškov nekretnine
image
Biliškov nekretnine

Luksuzno uređena kuća, suvremenog arhitektonskog oblikovanja, kako se opisuje u oglasu, nalazi se u Odri, na parceli od 9123 kvadrata. Površine je 354 kvadrata, a ima veliki dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom, tri komforne spavaće sobe i tri kupaonice, još jedan manji dnevni boravak s kaminom, gostinjsku sobu te dvije terase, od kojih je jedna natkrivena s roštiljem.

image
Biliškov nekretnine
image
Biliškov nekretnine

Od dodatnih sadržaja, pak, ima saunu, teretanu, vinski podrum, garažu i vanjska parkirna mjesta. Okućnica je uređena kao park te je jako dobro održavana, a uz nju dolaze voćnjak i povrtnjak. Energetski učinkovit objekt (A energetski razred) cijeli je armirano-betonski, ima troslojnu stolariju, novu fasadu, staklene stijene...

Cijena iznosi 830.000 eura, a za tu vrijednost može se kupiti, kaže agent Freni Opačak, malo veći stan u centru Zagreba.

image
Biliškov nekretnine
image
Biliškov nekretnine
image
Biliškov nekretnine
image
Biliškov nekretnine

- Kvaliteta života općenito je, a pogotovo za jednu mladu obitelj s djecom, nemjerljiva u ovoj luksuznoj kući ili u stanu u centru od, primjerice, 150 kvadrata, a tržišna cijena gotovo je ista. Dakle, za cijenu jednog trosobnog stana u Zagrebu može se dobiti preko 9000 kvadrata terena sa samostojećom modernom peterosobnom kućom - kaže Opačak, dodajući kako je takva nekretnina u ovom dijelu grada rijetka, a cijena, u odnosu na ono što pruža, povoljna.

image
Biliškov nekretnine
image
Biliškov nekretnine

Takve luksuzne kuće, nastavlja, u posljednje se vrijeme sve više grade na rubu Zagreba, gdje se puno brže prodaju nego one u elitnim dijelovima.

- Ponuda luksuznih kuća nije učestala, a većinom su to kuće na Pantovčaku, Šestinama, Remetama... gdje su i cijene veće. Iako te kuće imaju određen vid luksuza, rijetko koje imaju takvu privatnost i imanje uz kuću. U gradu Zagrebu i okolici teško će se pronaći luksuzna kuća s takvim sadržajima. Ako se i pronađe, cijena će biti uvelike veća od ove - tvrdi, dodajući kako se sve više kupaca, ako si to mogu priuštiti, radije opredjeljuje za takve nekretnine nego za stanove u centru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 08:17