TRAŽI SE NOVI VLASNIK

Prodaje se luksuzna vila u Privlaci, a kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretninama. Što kažete na cijenu?

 Opereta

U malom turističkom i ribarskom mjestu Privlaka, svega 800 metara do mora smjestila se luksuzna vila s bazenom koju agencija za nekretnine Opereta prodaje po cijeni od 1,650,000 € ili 4,460/m². Vila je površine 370 četvornih metara, a ističe se, kako kažu u agenciji, i modernom arhitekturom, čistim linijama i pomno dizajniranim eksterijerom te pažljivo uređenim okolišem s mediteranskim biljem.

image
Opereta
image
Opereta
image
Opereta

Nalazi se na parceli od 515 četvornih metara s neto korisnom površinom 369,95 četvornih metara, raspoređenom na 3 etaže – prizemlje, kat i krovna terasa. Prizemlje se sastoji od natkrivenog ulaza, ulaznog hodnika, kupaonice, praonice, otvorenog zajedničkog prostora kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka koji izlazi na terasu s grijanim bazenom površine 32 kvadrata.

Unutarnje stubište vodi na prvi kat koji se sastoji od 4 prostrane spavaće sobe s 4 kupaonice od kojih dvije imaju terasu. Na vrhu se nalazi krovna terasa s natkrivenim dijelom u kojem se nalazi vanjska kuhinja i plinski roštilj te blagovaonski stol, dok je nenatkriveni dio opremljen masažnom kadom i sunčalištem.

image
Opereta
image
Opereta
image
Opereta
image
Opereta

Vila je izgrađena 2023. godine i opremljena dizajnerskim namještajem. Namještaj u blagovaoni i dnevnom boravku je marke Caligaris, a namještaj u kuhinji i sav ostali namještaj su izrađeni po mjeri. Podovi su obloženi poliranim kamenim pločama iz kamena Plano. U kupaonicama su zidovi obloženi keramikom velikog formata (280x120 cm) s poliranim kamenim pločama na podovima kao i u ostatku prostora.

image
Opereta
image
Opereta
image
Opereta

Vila je opremljena opremom vrhunske kvalitete uključujući podno grijanje svih unutarnjih površina preko dizalica topline i kanalskih ventilokonvektora za grijanje, hlađenje i pripremu tople vode. Vanjski prozori i vrata su iz aluminijskih profila s troslojnim staklom ispunjenim plinom, a fasada ima sloj termoizolacije debljine 10 cm.

Okućnica je lijepo uređena s grijanim bazenom i prostranim sunčalištem.

Privlaka se smjestila na prostranom pješčanom poluotoku, u blizini Zadra i Nina. Kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina jer je prodavatelj tvrtka u sustavu PDV-a.

Mislite li da vila vrijedi ove novce?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. ožujak 2024 16:05