LUKSUZNI SMJEŠTAJ

Stranci u Hrvatskoj najviše bukiraju vile koje uz bazen imaju i teniski teren

Villa Promissa Terra

 My Luxoria
Potražnja za dodatnim sportskim sadržajima dobra je informacija za sve one koji planiraju adaptaciju vile ili tek sada kreću u njezino projektiranje

Strani gosti koji ove godine u Hrvatskoj bukiraju kuće za odmor najviše traže vile koje uz bazen imaju i teniski teren. Pokazuju to podaci turističke agencija My Luxoria, specijalizirane za najam luksuznih vila i kuća za odmor.

U kategoriji luksuznog smještaja bazeni se podrazumijevaju, a velika traženost teniskih terena kao dodatnog sportskog sadržaja dobra je informacija za sve one koji planiraju adaptaciju vile ili tek sada kreću u njezino projektiranje. Naime, vile koje imaju dodatne sadržaje poput saune, teretane, terena za odbojku ili teniskog terena lakše i brže popune i pritom ostvaruju višu cijenu najma. Među dodatnim sadržajima prednjače upravo tereni za tenis, a taj se podatak posebno odnosi na prostrane vile koje smještaju osam ili više ljudi.

image

Villa Mek

My Luxoria

Budući da se kuće za odmor u Hrvatskoj u pravilu iznajmljuju tijekom toplih ljetnih mjeseci te u predsezoni i posezoni, uz udobnu su unutrašnjost poželjni atraktivni vanjski sadržaji kako bi gosti smješteni daleko od gradske vreve mogli uživati u suncu i zraku i pritom se zabaviti.

- Najviše rezervacija imamo za kvalitetne i dobro opremljene objekte s bogatim dodatnim sadržajima, a među njima su najtraženiji teniski tereni. To je korisna poruka za sve naše sugrađane koji razmišljaju o adaptaciji postojeće kuće za odmor ili gradnji novog objekta za najam. Ulaganje u dodatne sadržaje, a pogotovo one vanjske, ima vrlo praktične prednosti kao što su popunjenost smještaja i do godinu dana unaprijed i višu cijenu najma - kaže Ankica Ćaleta, vlasnica i direktorica agencije My Luxoria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 06:33