DUBROVAČKI AKVATORIJ

Za kamenu kuću prvi red do mora traži se 900.000 eura

 Press

Na Šipanu, jednom od Elafitskih otoka bogate povijesti i prekrasnih pejzaža, prodaje se jedinstvena nekretnina. Riječ je o kamenoj kući smještenoj prvi red do mora, uređenoj u kombinaciji šarmantne tradicije sa suvremenim detaljima, za koju se traži 900 tisuća eura.

image
Press

Površine je 297 kvadrata, a prostire se na tri etaže: stubište vodi na prvi kat, gdje su spavaća soba, kupaonica, dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja, dok potkrovlje donosi intimnost s dvije prostrane spavaće sobe i pripadajućim kupaonicama. Kući pripada i vrt s terasom s koje pogled ‘puca‘ na morski horizont i plavetnilo koje ostavlja bez daha.

Kuća se nalazi se u portfelju Euroville, agencije za nekretnine sa sjedištem u Zagrebu, koja se specijalizirala za ekskluzivne i rezidencijalne nekretnine, a koja odnedavno, nakon Dalmacije, Istre i Kvarnera te Slavonije, djeluje i na dubrovačkom području.

image

Dina Serdarušić

Press

"Kao aktivni i vodeći sudionik na tržištu nekretnina, osluškujemo tržište i pratimo trendove. Upravo zato smo proširili poslovanje na cijelu Hrvatsku te radimo iskorak i prema stranim kupcima", izjavila je Dina Serdarušić iz Euroville.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 14:06