SRETNI ONI, SRETNI MI!

NITKO NE ŽELI DAR KOJI MORA VRAĆATI U TRGOVINU Ove godine riješite poklone za cijelu obitelj kao profić - brzo, efikasno i povoljno

Koliko god nas blagdani veselili, ponekad znaju biti i doista stresni, pogotovo kada je riječ o božićnoj kupovini i pronalaženju savršenih darova za najmilije. No ne brinite imamo rješenje!

Blagdani nam kucaju na vrata, gužve u gradu i trgovačkim centrima stvaraju nam nervozu, a vi još uvijek nemate ideju što pokloniti svojim bližnjima za Božić? Zadnje što želimo je lutanje trgovačkim centrima u nadi da ćemo za svakog člana svoje obitelji pronaći savršen poklon, a do Božića je još mali milijun stvari za obaviti.

Osim toga, gdje god se okrenemo, nailazimo na izvanredne troškove koji polako, ali sigurno izjedaju naš kućni budžet u ovo doba godine pa nije ni čudo da uvijek oko blagdana potrošimo puno više nego što smo planirali.

Tata je veliki ljubitelj nogometa koji u kuponici ponekad provodi više vremena od mame te bi idealni poklon za njega bio PlayStation ili aparat za brijanje. Mama nam pak obožava pripremati fine slastice i najsretnija je kad nas vidi kako uživamo u njezinim kulinarskim umijećima i pod borom bi ju razveselio neki novi kuhinjski uređaj. Dečko je lud za fotografiranjem i ne ispušta fotić iz ruke, koji je doduše star i sve bi dao za novi i bolji. Sestra obožava putovati i objavljivati fotografije na Instagramu, a brat je aktivni sportaš koji obožava sve što ima veze sa sportom.

Realno, kada sagledamo sve njihove želje, jasno nam je odmah na prvu da je traženje najboljih poklona za njih događaj koji bi mogao potrajati i nekoliko dana, a ne samo jedno popodne.

Ovih smo vam blagdana odlučili skratiti 'muke po poklonima' te smo pronašli mjesto na kojima možete kupiti poklone koji će biti po mjeri svakoga.

POKLONI...

POKLONI...

POKLONI...

POKLONI...

POKLONI...

Još veću ponudu Pevecovih proizvoda možete pregledati i na njihovoj stranici te se tako dodatno pripremiti za pohod na darove. I to je to, kupovinu darova možete smatrati obavljenom i posvetiti se smišljanju blagdanskog menija te ostalim blagdanskim "slatkim mukama".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 14:27