U ZAGREBAČKOM BARU RO&DO

Novi buvljak u samom centru Zagreba samo ovu nedjelju

U nedjelju, 02.12. u Zagrebu održat će se jedan malo drugačiji buvljak "Buvljak - Babinjak kod Debelog" stoga vas pozivamo da navratite

U samom centru Zagreba u Ilici 73, nasuprot Britanskog trga u nedavno preuređenom prostoru bara Ro&Do, ove nedjelje grupa žena s puno ukusa i premalo ormara organizira prodaju svega i svačega, a ponajviše garderobe. Novo mjesto ponude namijenjeno je svim ženama koje su u potrazi za drukčijim second hand stvarima, kojima će upotpuniti ormar. Originalni zimski odjevni predmeti ovih dama poznati su brendovi kupljeni u europskim metropolama poput Berlinu, Londonu i Parizu. No, zasigurno će se tu moći pronaći i pokoji komad iz domaćih trgovina. Osim buvljaka, za vas su pripremili još nekoliko iznenađenja. Moći ćete u cosy okruženju popiti šalicu toplog napitka i uživati u glazbenim točkama čak trojice DJ-a.

Ova vesela družina čekat će vas od 15 do 20 h u prostoru bara Ro&Do ispunjenim vintage namještajem, oslikanim zidovima i najtoplijom atmosferom na koju smo naišli. Ondje ćete se zasigurno zabaviti, nasmijati, naći neku kul stvarčicu za sebe, možda i zapjevati, popiti topli čajek ili kavicu te na kraju izaći s velikim osmjehom. Ne libite se proširiti dobru vijest o ovom mrak buvljaku.

Više informacija na: Facebook stranici Buvljak - Babinjak kod Debelog

Foto: Dover Street Market, Stubborn Dutchman Flea Market

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:00