UKLJUČI SE U NAGRADNI NATJEČAJ

Odgovori na jedno nagradno pitanje i osvoji novi LG ARTCOOL klima uređaj idealan za djecu

Razgovarali smo roditeljima o dobrobiti novog klima uređaja za njihovu djecu

U današnje vrijeme klima uređaji kao primarnu funkciju imaju upravo očuvanje našeg zdravlja i stvaranje ugodnog ambijenta u domu. To bi bilo nemoguće bez posebnih filtera, tihog rada samog uređaja i mogućnosti potpune i personalizirane prilagodbe rada svakoj osobi u kućanstvu.

Pričali smo s majkom i ocem dvoje djece koji su se odlučili za kupovinu LG ARTCOOL klima uređaja upravo zbog faktora koje smo prethodno naveli. Kao i svakom roditelju, na prvom im je mjestu zdravlje djece kojem, naravno, prethodi kvalitetan san.

Ugodno spavanje

Balans temperature i tišina u domu važni su faktori za kvalitetan san djeteta. Kada im je vruće, djeca ne spavaju mirno i bude se svako malo, pogotovo novorođenčad. - Predlagali su nam da rashladimo sobu prije spavanja ili čak ostavimo otvoren prozor cijelu noć – ali budući da živimo u gradu s ulice se čuje promet i galama, posebno vikendom. – kaže nam majka.

Međutim, raspitala se i kod pedijatra što joj je činiti. - Zapravo smo saznali da je za novorođenčad dobro imati klimu u domu jer s njom jednostavnije podešavamo temperaturu zraka u sobi, pogotovo sada kada su ove vrućine. I prije smo imali klimu u domu, ali je stvarno bila prebučna da bi ostajala upaljena preko noći, ARTCOOL uopće ne čujemo.

LG ARTCOOL je stvoren upravo za takve situacije – razina buke smanjena je na 19 decibela. Usporedbe radi, u tihoj šumi čujete 26 decibela.

Za ovako tih rad je zaslužan kompresor Dual Inverter koji radi sa znatno manje vibracija i gotovo nečujno. Također, ovaj uređaj troši manje električne energije i omogućava brže hlađenje od klima-uređaja koji ne rade na principu inverterskog kompresora, a njegovu trajnost i pouzdanost potvrđuje 10-godišnje jamstvo.

Zdravlje djece na prvom mjestu

Novorođenčad se ne može prilagoditi sobnoj temperaturi jednako kao i odrasla osoba, stoga su izloženiji dehidraciji. Osim toga, naglom promjenom temperature u sobi se mogu vrlo lako prehladiti.

LG ARTCOOL ima dvostruke filtere i ionizator Plasmaster pomoću kojeg uništava sve štetne čestice i neutralizira neugodne mirise. Osim toga, dokazano je da sterilizira i bakteriju E. Coli u čak 99,9% slučajeva, a ima i automatsko čišćenje što sprječava stvaranje plijesni unutar klime. Stoga je idealan za djecu s alergijama i problemima s dišnim putevima.

- Budući da naša starija kćer ima problema s astmom, dugo godina su nam savjetovali da ne uzimamo klimu jer je ona najveći neprijatelj. Jednostavno smo izbjegavali uključivati klimu dok je ona u prostoriji. Međutim, ARTCOOL nam je odličan jer dok radi sakuplja čestice prašine iz zraka i skroz ga pročišćava, točno se vidi razlika. - kaže majka.

Prilagodba temperature u prostoriji

LG ARTCOOL klima uređaj možete regulirati dok niste kod kuće. Putem mobilne aplikacije SmartThinQ možete jednostavno spremati i pohranjivati temperaturne uvjete koji vam odgovaraju.

- Super nam je i to što imamo mobilnu aplikaciju na kojoj imamo točno namještene i spremljene postavke za djecu – i preko dana, i preko noći. Također smo si namjestili temperature i za vrijeme kada nas nema kod kuće tako da možemo cijelo vrijeme održavati ugodnu temperaturu u domu. – ističe nam otac koji je odmah preuzeo upravljanje aplikacijom.

LG ARTCOOL je stoga idealan odabir za obitelj s malom djecom. Tihi rad im omogućava kvalitetan san, dvostruki filteri i ionizator Plasmaster ih štiti od štetnih čestica iz zraka, a putem mobilne aplikacije jednostavno možete pripremati i prilagođavati temperaturne uvjete idealne za svoju djecu.

Nakon razgovora s roditeljima, odlučili smo pokloniti jedan LG ARTCOOL klima uređaj nekome od vas!

Sve što trebate napraviti jest popuniti obrazac i odgovoriti na nagradno pitanje.

Nagradni natječaj je završio. Dobitnik je Tomislav Bačun. Čestitamo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 21:21