Gorenje vas nagrađuje

OSJEĆAJTE SE BOLJE U SVAKOM POGLEDU Ovlaživač zraka iz Gorenja

Ovlaživač zraka H50DW

Poboljšava relativnu vlažnost i kontrolu zraka, ultrazvučna tehnologija, ionizator, antibakterijski filter za čisti zrak, hladna maglica za jedinstvenu atmosferu, moderan dizajn, timer, mjerač vlažnosti prostora, pregledni LED zaslon, kapacitet spremnika: 5 litara.

Bolja kvaliteta zraka

Za kvalitetu zraka u prostoriji nije važna samo vlažnost. Funkcija ionizacije proizvodi anione koji vas čine opuštenima i budnima. S uporabom Gorenje ovlaživača zraka osjećat ćete se bolje u svom domu i u uredu.

Bolja vlažnost zraka

Gorenje ovlaživači zraka štite vas i vašu obitelj od neugoda koje uzrokuje suhi zrak. Olakšavaju poteškoće kod kašlja i prehlade te pomažu kod prevencija bolesti. Uz pomoć ovlaživača zraka vaš san će biti mirniji, cijelu noć. Sa ispravnom razinom vlage izbjeći ćete i probleme uzrokovane statičkim elektricitetom.

Ultrazvučna tehnologija za dojam proljeća u vašem domu

Posebna tehnologija pretvara vodu u maglicu, stvarajući jedinstveno ozračje u vašem domu. Maglica je hladna što daje prirodan osjećaj i podsjeća na svježinu proljetnog jutra u šumi. Ovaj ultrazvučni ovlaživač može proizvesti dovoljno hladne maglice za čak 50 m2 prostora.

Funkcija ionizacije da bi se osjećali izvrsno

Ovaj Gorenje ovlaživač zraka ima funkciju ionizacije. Odabirom ove funkcije počinje proizvodnja aniona. Anioni ili negativno nabijeni ioni imaju velik utjecaj na vaše raspoloženje; oni vas opuštaju i revitaliziraju. Zašto bi se osjećali loše?

Pametno upravljanje

Naši ovlaživači uključuju poseban HumidityControl senzor koji zadržava relativnu vlažnost zraka na razini na kojoj vi to želite. Nadalje, SleepMode funkcija omogućava da precizno namjestite trajanje rada ovlaživača kako bi se on automatski isključio kada vi to želite.

Filteri za maksimalnu čistoću

Ovaj ultrazvučni ovlaživač ima demineralizirajući fi lter koji uklanja nečistoće iz vode tako da je maglica meka i zdrava, bez neugodnog mirisa, a ovlaživač je čist. Nadalje, ovlaživač je opremljen i s ugljenim filterom koji uklanja prašinu i male čestice koje iz zraka ulaze u ovlaživač.

SuperSilent, jer je sve tako tiho

Ultrazvučni ovlaživači su vrlo tihi i troše vrlo malo električne energije u usporedbi s ostalim ovlaživačima.

Sve Gorenje ovlaživače potražite na web stranici mali kućanski aparati

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:47