10 PREDIVNIH IDEJA

Osvježite zid savršeno posloženom galerijom slika

Galerije slika različitih okvira, s ogledalima, slovima i ostalim dekorativnim elementima zaista znaju biti izazovne za posložiti. Ali ne i ova galerija čije vam primjere danas predstavljamo.

Ova je galerija idealna za minimaliste i za one koji vole da je sve posloženo "kao po špagi". Odlična je stvar što u ovakvim galerijama do izražaja dolaze slike, stoga ih možete osmisliti tematski. Obiteljska galerija crno-bijelih slika ili galerija slika s posljednjeg ljetovanja savršene predivno će izgledati u dnevnom boravku, a bit će prva tema svakog okupljanja. Osim toga, sigurno imate neki omiljeni grad u kojem ste bili i napravili 10-ak genijalnih fotografija. Osim što ćete njima urediti svoj profil na Instagramu, izradite ih i postavite na svoju zid.

Ideja za tematsku galeriju zaista je bezbroj. Možete printati slike omiljenog filma, serije ili crtića, citate koji vas uvijek nasmiju, možete sakupljati radove omiljenih ilustratora...

Za što se god odlučili, ovakva će galerija u domu izgledati besprijekorno, postat će glavni element koji prostoriji daje vaš karakter.


Za ovakvu galeriju vam je potrebno 4, 6, 9 ili 12 okvira istog oblika te isto toliko slika. Ako želite postići prozračan i minimalistički izgled, slike neka budu nekoliko centimerara manjih dimenzija od okvira. Prilikom postavljanja okvira na zid, između slika ostavite minimalno 5 centimetara razmaka.







Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 16:49