I VI MOŽETE GLASATI

Predstavljamo finaliste D&D Grand Prix 2019.

U novom broju magazina D&D-a (20. listopada, nedjelja): predstavljamo TOP 10 najljepših dječjih soba, vikendica i ureda u Hrvatskoj

Odabrani su finalisti u velikom nagradnom natječaju D&D GRAND PRIX 2019. Stručni žiri, sastavljen od najpoznatijih hrvatskih arhitekata, imao je težak zadatak, ali je nakon dugosatnog vijećanja i proučavanja uspio odabrati 10 najboljih i najljepših iz svake kategorije - dječje sobe, vikendice i uredi. Hvala vam na vašim prijavama, a deset finalista iz svake kategorije našeg natječaja možete doznati u novom broju magazina D&D - Dom i Dizajn koji izlazi uz Jutarnji list ovu nedjelju, 20. listopada.

Podsjetimo, o najboljim projektima ove je godine odlučivao stručni arhitektonski žiri u sljedećem sastavu: Mislav Bašić (4UHA), Tomislav Ćurković (2 Arhitekta), Damjan Geber (Brigada), Tatjana Grozdanić Begović (3LHD), Marijan Hržić (arhitektonski atelier Hržić), Robert Križnjak (arhitektonski studio Križnjak), Kata Marunica (NFO), Iva Pauzar (STUDIOPI), Vedran Pedišić (Sangrad+AVP), Saša Randić (Randić i suradnici). Riječ je o hrvatskim arhitektima impresivnih karijera i neupitne stručnosti koji će procijeniti tko će biti među najboljima.

Ne zaboravite da ćete i vi, dragi naši čitatelji, imati priliku odabrati tko od prijavljenih, prema vašem mišljenju, zaslužuje nagradu za najljepšu dječju sobu, najljepšu vikendicu i najljepši ured. Svoj glas moći ćete dati i na portalu D&D-a od 20. listopada do 3. studenoga do 23.59 sati.

Partner projekta D&D GRAND PRIX 2019. je Zagrebački velesajam, a sponzori su: Tepih centar, Prima namještaj, Gorenje, Wienerberger, Caparol i Jysk. Svaki od sponzora pripremio je lijepe nagrade za pobjedničke projekte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:29