ELEGANTNI MALI PROSTORI

Prijedlozi za uređenje jednosobnih stanova

Donosimo ideje kako kreativno i funkcionalno urediti mali stan

Ako želite živjeti što jednostavnije i izvući maksimum iz svog životnog prostora, jednosobni stan je pravi odgovor za vas. Dok se nekima može činiti da je jako teško organizirati svoj životni prostor u manje kvadrata, drugima će baš to dati poticaj da budu što kreativniji i da naprave pravu malu udobnu oazu od svog doma.

Bitno je samo da ste što kreativniji, pa tako i kad je riječ o izboru stilova jer ne mora nužno biti samo minimalizam. Kreativnost je najbitnija kad je u pitanju i odjeljivanje prostorija pa kako biste uštedjeli, u tu svrhu vam, osim polica za knjige, mogu poslužiti i razne dekorativne kutije kako je prikazano u jednom od primjera u nastavku. Uživajte u razgledavanju ovih stanova i ukradite ideje.

Ovaj studio apartman veličine je 50 četvornih metara. Međutim kao što smo već vidjeli toliko puta prije, interijer nužne ne treba biti velik kako bi bio moderan i udoban. Interijer ovdje definitivno je moderan s dosta crno-bijelih elemenata kao i prekrasnim drvenim podom.

Vizualizacija: Mod Design

Drugi je stan vizualizirala Yekaterina Volkova i veličine je 35 m2. Prostor je vrlo funkcionalan, s puno prirodnog svjetla koje dolazi iz krovnih prozora i vrlo je minimalistički namješten u rasponu od svijetlih boja do ili upečatljivih uzoraka.

Treći stan ima 50 četvornih metara i odiše udobnošću. Iza vizualizacije ovog moskovskog stana stoji Artem Babayants. Njegov otvoreni tlocrt omogućuje svjetlosti da uđe u sva područja stana, dok reflektirajuće površine stvaraju toplinu i živost u ovom jednostavno uređenom prostoru.

Posljednji je stan namijenjen mladom paru, a riječ je o klasičnom loftu uređenom u industrijskom stilu s jedinstvenim dizajnerskim elementima smještenim u fantastičnoj kuhinji. Svijetlo zelena boja i prostrana površina čine kuhinju žarišnom točkom prostora dok elementi police kao i prirodna paleta drva stvaraju neočekivani stil kakav još niste vidjeli.

Izvor: home-designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 23:05